U PRVOM PLANU

Kad mama zasjeni kćer: Elegantnim stajlingom Doria Ragland ukrala show Meghan Markle

20.09.2018 u 17:33

Bionic
Reading

Za Meghan Markle današnji dan bio je od veoma velike važnosti. Vrtna zabava koju je vojvotkinja organizirala u Kensingtonskoj palači povodom predstavljanja kuharice 'Together: Our Community Cookbook', ujedno je i prva zabava koju Meghan samostalno organizira pa je u pomoć pozvala svoju majku. Doria Ragland pojavila se rame uz rame pokraj svoje kćeri kojoj je, sigurni smo nenamjerno, ukrala show

U Kensingtonskoj palači Meghan Markle je ugostila grupu žena koje su izgubile dom prošle godine u velikoj eksploziji u zgradi Grenfell Tower u Londonu u kojoj je poginulo 70 ljudi. Cilj zabave bio je predstavljanje njihove kuharice 'Together: Our Community Cookbook', a lijepoj vojvotkinji ovo je bio vjerojatno najveći test od ulaska u kraljevsku obitelj.

Meghan je za zabavu u Palači odabrala crnu dolčevitu bez rukava s potpisom brenda Tuxe, čije je odjevne komade nosila i ranije, te plisiranu midi suknju s potpisom dizajnerice Mishe Nonoo. Ovu vrlo jednostavnu kombinaciju vojvotkinja je upotpunila dugim plavim kaputom s potpisom brenda Smyth i crnim štiklama dizajnerice Sarah Flint.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za razliku od Meghan, njezina majka Doria Ragland odlučila se za neutralnu kombinaciju - hlače na crtu ravnog kroja i vestu dugih rukava u kombinaciji s elegantnim salonkama na petu s remenom na kopčanje oko gležnja, a cjelokupan stajling Doria je začinila dugačkim dvobojnim šalom koji je prebacila preko ramena.

Iako je riječ o dva vrlo različita stajlinga, modni stručnjaci složili su se kako je Doria pobjedila u ovoj modnoj igri, pa je po svemu sudeći jasno od koga je Meghan naslijedila ukus za modu. Doria je u ovoj vrlo svedenoj i elegantnoj kombinaciji vjerojatno pokušala ostati u drugom planu, ostavivši na taj način prostora svojoj kćerki da zablista na svojoj zabavi, no dogodila se potpuno obrnuta situacija.

Inače, Meghanina majka sletila je u London prije nekoliko dana kako bi kćeri pomogla oko obavljanja prvih službenih dužnosti, ali i kako bi pripremila teren za konačno preseljenje u London, kako bi bila bliže Meghan i s njome provodila više vremena.

  • +6
Meghan Markle i Doria Ragland stižu pred hotel Cliveden House Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia