STAJLIŠ  VOJVOTKINJA

Dizajner Meghan Markle otkrio detalje suradnje s najpoznatijom klijenticom

20.09.2018 u 11:39

Bionic
Reading

Meghan Markle, 37-godišnja vojvotkinja od Sussexa, ne prestaje intrigirati javnosti, a u kratkom roku svojim je stilom pokorila svijet i modne kritičare oduševila svojim nevjerojatnim modnim kombinacijama

Dizajner Roland Mouret koji je godinama blizak prijatelj bivše američke glumice koja je udajom za princa Harrryja ušla u kraljevsku obitelj, u jednom je intervjuu otkrio kako nikad nije ni sanjao kako će jednog dana odijevati članicu britanske kraljevske obitelji.

Francuski dizajner koji je bio jedan od uzvanika na kraljevskom vjenčanju u svubnju, kaže kako svi njegovi klijenti imaju jednak tretman, a s Meghan ga vezuje blisko prijateljstvo.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo je njegovu haljinu, model 'Barwick' nosila lijepa Amerikanka dan prije vjenčanja kad je u društvu svoje majke, Dorije Ragland, odsjela u hotelu Cliveden Hotel.

Elegantna kreacija retro stila u tamnoplavoj boji s lađa izrezom vrlo brzo postala pravi hit među ljubiteljicama stila Meghan Markle.

O detaljima dugogodišnjeg prijateljstva s Meghan nije želio otkrivati previše detalja. Meghan i Roland upoznali su se jednom hotelu u Istanbulu kad je on iskomplimentirao njezinu haljinu.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Prije 20 godina dok sam započinjao svoj dizajnerski posao u mojoj kuhinji, nikad ne bih rekao da ću jednoga dana odijevati članicu kraljevske obitelji. Ali eto, nikad ne recite nikad. Svi koji dođu po moje kreacije imaju jednak tretman, budite sigurni u to, bez obzira radi li se o nekoj slavnoj osobi ili običnim 'smrtnicima'', kaže Roland dodajući kako Meghan tretira kao bilo koju drugu klijenticu.

  • +6
Meghan Markle i Doria Ragland stižu pred hotel Cliveden House Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa obožava kreacije ovog francuskog dizajnera, a sivu haljinu s njegovim potpisom nosila je i prilikom službenog posjeta Dublinu u srpnju ove godine gdje se su princ Harry i ona susreli s irskim predsjednikom Michaelom D Higginsom.

Inače, šuškalo se kako je vojvotkinja od Sussexa u tajnosti posjetila modnu reviju Ronalda Moureta u sklopu londonskog tjedna mode.