čestitke pljušte

Hrvoje Rupčić dobio trećeg sina, nazvao ga je Petar

04.09.2020 u 12:49

Bionic
Reading

U četvrtak navečer perkusionist i frontman grupe Cubismo Hrvoje Rupčić sretnu vijest o proširenju svoje obitelji podijelio je na Facebooku. Javnosti je pokazao fotografiju tek rođenog dječačića

'Petar Rupčić je rođen danas 3.9. u 18 sati', napisao je Hrvoje Rupčić koji je svom trećem djetetu posvetio i pjesmu. Poznati glazbenik zahvalio je i svojoj supruzi Ivani Kujundžić Rupčić koju je nazvao vučicom i družicom te najhrabrijom mamom, te objavio i njihov zavjet: 'Tko se s čarolijom bavi, s vjetrom se druži, s vjetrom to radi, planina ga slijedi i Mjesec mu sjaji'.

Podsjetimo, Hrvoje i Ivana vjenčali su se u ljeto prošle godine na Biokovu, i to u tradicionalnoj indijanskoj odjeći, a sretnu vijest o ulasku u bračnu luku objavili su također na društvenim mrežama. Osim tek rođenog Petra Hrvoje već ima 22-godišnjeg sina Nou te 15-godišnjeg sina Jakova koje je dobio u 11 godina dugom braku s pjevačicom Kristinom Tinom Kresnik.

Inače, Hrvoje je početkom ožujka proslavio 50. rođendan, a njegov bend Cubismo ove godine obilježava 25 godina od osnutka. Stalni član orkestra kazališta Komedija, priprema i drugu putopisnu knjigu o avanturama s dvomjesečnog putovanja motorom po Iranu i Perziji.