duhoviti glazbenik

Hrvoje Rupčić nasmijao mnoge duhovitom objavom s 'tačkama' i gumom za autocestu

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Mario Todoric / CROPIX

Perkusionist i frontman grupe Cubismo na svom Facebook profilu je s onima koji ga prate na toj društvenoj mreži podijelio simpatičnu epizodu s kolicima za prenošenje tereta

'Nevolja, samo takva. Trebao sam s Frankfurta s tačkama. Pukla guma, ispumpala se. Imam novu gumu, nabavio sam je, ali sad vidim što su oni meni prodali. Pa to nije za autoput tačkama', našalio se Hrvoje Rupčić u video snimci, a pokazao je i račun do 'zimske' gume za tačke što je izazvalo brojne komentare.

Savjetovali su mu da pričeka zimu, pitali ga što će mu ljetna guma kad nije dobra po kiši i slično. Glazbenik je ranije izjavio kako mu je ovo jedna od najplodnijih godina. U ožujku je proslavio 50. rođendan, s drugom suprugom Ivanom Kujundžić Rupčić čeka dijete, a ove godine obilježava i 25 godina od osnutka Cubisma. Stalni član orkestra kazališta Komedija, priprema i drugu putopisnu knjigu o avanturama s dvomjesečnog putovanja motorom po Iranu i Perziji.

Hrvoje Rupčić uskoro će po treći put postati tata

Hrvoje Rupčić uskoro će po treći put postati tata

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Prošli smo i rat kada smo zapravo bili i najkreativniji i poslijeratno razoblje koje je bilo eksplozija pozitivne energije. Isto osjećamo da bi se moglo dogoditi i poslije ovoga, a do tada ćemo se pritajiti i biti doma kreativni. Treba imati na umu da: 'Nigdar ni bilo, da nekak' ni bilo…'', izjavio je ranije za Sound Report.

Grupa Cubismo slavi 25 godina postojanja

Grupa Cubismo slavi 25 godina postojanja

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX