RADOSNA VIJEST

Treći put tata: Hrvoje Rupčić s novom suprugom čeka dijete

20.02.2020 u 09:46

Bionic
Reading

Poznati glazbenik se u srpnju na Biokovu oženio talentiranom umjetnicom Ivanom Kujundžić, a sada će se njihova obitelj proširiti za još jednog člana. Hrvoju Rupčiću to će biti treće dijete jer iz prvog braka s Kristinom Tinom Kresnik ima dvojicu sinova

Vijest da krajem ljeta očekuje prvo dijete s drugom suprugom, modnom kreatoricom i fotografkinjom, inače Imoćankom Ivanom Kujundžić donijela je Gloria, a osim zbog prinove, ove godine će Hrvoje Rupčić imati još razloga za slavlje jer uskoro slavi okrugli pedeseti rođendan.

Glazbenik je prošle godine u ožujku prekinuo vezu sa stjuardesom Ivanom, a onda je brzo nakon toga sreo buduću suprugu istog imena. Nakon vjenčanja otisnuli su se na putovanje u Aziju.

Podsjetimo, nakon 13 godina veze i 11 godina braka rastao se od pjevačice Kristine Tine Kresnik, s kojom ima danas 22-godišnjeg sina Nou te 15-godišnjeg sina Jakova.

'Moj brak s Tinom je u završnoj fazi i više ne živimo zajedno. Preostaje još samo da se to i administrativno riješi. Imali smo mnogo lijepih zajedničkih trenutaka i Tini ću biti doživotno zahvalan što mi je podarila dva prekrasna sina', poručio je 2009. godine, nakon što je započeo život sa Zrinkom Cvitešić. Nakon nje bio je u četverogodišnjoj ljubavnoj veze sa stjuardesom Ivanom Rašperger.

Ovih dana se na društvenim mrežama pohvalio time kako će njegova supruga nastupati i pjevati u zagrebačkom jazz baru.

Nakon desetogodišnje diskografske stanke izlazi novi album njegova benda Cubismo, koji će proslaviti i 25. godišnjicu djelovanja koncertom u Tvornici, a Hrvoje Rupčić sprema i novu knjigu, ‘Perzijski dnevnici’, u kojoj će opisati avanture s dvomjesečnog putovanja motorom po Iranu.