UVIJEK POSEBAN

Neobično vjenčanje na Biokovu: Hrvoje Rupčić s indijanskom perjanicom na glavi po drugi put izrekao sudbonosno 'da'

06.08.2019 u 14:36

Bionic
Reading

Frontmen grupe Cubismo, poznati glazbenik i avanturist, drugi put je 'uplovio' u bračnu luku. Za vjenčanje sa dizajnericom, Imoćankom Ivanom Kujundžić, Hrvoje Rupčić u svom stilu, odabrao je neobičan outfit

'Dragi prijatelji, hvala vam svima puno na čestitkama! Pronašao sam svoju Pocahontas i ne puštam je više...', pohvalio se sretnom viješću na društvenim mrežama perkusionist Hrvoje Rupčić.

Glazbenik je prošle godine u ožujku prekinuo vezu sa stjuardesom Ivanom, a onda je brzo nakon toga sreo buduću suprugu istog imena.

Ivana je po struci modna dizajnerica, a fotografijom se aktivno bavi desetak godina. Režira spotove i u glazbenim je vodama jer pjeva u gipsy swing bendu Gadjo Manouche. I ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja, a sudeći po onome što je objavila gosti na vjenčanju koje je bilo na Biokovu, također su bili obučeni u neobične kostime, a ne samo mladenci. Pohvalila se i novim prezimenom Rupčić.

View this post on Instagram

@hrvoje.rupcic @ivanakujundzic_rupcic

A post shared by Ivana Kujundžić (@ivanakujundzic_rupcic) on

Podsjećamo, Hrvoje Rupčić je ranije bio je ljubavnoj vezi s glumicom Zrinkom Cvitešić zbog koje se nakon 11 godina braka 2009. razveo od supruge Tine Rupčić s kojom ima dvojicu sinova.

  • +4
Hrvoje Rupčić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL