POPULARNI RAKETA

Hrvatski nogometni reprezentativac slavi: U ponoć puhao svjećice na torti

10.03.2020 u 13:55

Bionic
Reading

Prije točno 32 godine, na današnji dan, rođen je jedan od najboljih veznih igrača u povijesti Hrvatske Ivan Rakitić. Njegova supruga Raquel Mauri iznenadila ga je tortom sa svijećicama u obliku njegovog imena i brojkom 32 te kao i svake godine preko društvenih mreža uputila najnježnije riječi

Naš proslavljeni nogometaš u ponoć je puhao svjećice na rođendanskoj 'torti', daru od supruge Raquel. 'Sretan rođendan čovjeku koji me ispunjava srećom i ljubavlju svaki dan, koji mi daje osjećaj posebnosti i koji ima najveće i najljepše srce u svemiru. Volim te', poručila mu je na Instagramu.

Hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak Barcelone sprema se za odlazak iz sadašnjeg kluba te je sve izglednije da bi sljedeći rođendan mogao dočekati u dresu novog kluba. Rakitić je rođen u Rheinfeldenu u Švicarskoj. Još od juniorskih dana, njegov talent bio je prepoznat i mnogi su mu predviđali sjajnu karijeru. Za reprezentaciju Hrvatske nastupa od 2007. godine.

Podsjetimo, dok je igrao u Sevilli gdje je stigao 2011. godine upoznao je Raquel koja je radila kao konobarica u hotelu.

'Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno', izjavio je Rakitić jednom prilikom.