OPET ODUŠEVLJAVAJU

Dugo ih nismo vidjeli: Rakitićeva Raquel i njena zgodna sestra ponovo plijene pažnju

22.12.2019 u 15:27

Bionic
Reading

Raquel Mauri mediji u Španjolskoj obožavaju, a supruga nogometaša Ivana Rakitića zanimljiva je i hrvatskoj publici. Od kad je završilo Svjetsko nogometno prvenstvo, otkrilo se i da Raquel ima atraktivnu sestru koja je također bodrila Vatrene u Rusiji, a svojim zajedničkim objavama stekle su dodatne simpatije

Raquel Mauri nije dugo objavila fotografiju sa sestrom Irene, a sada je pokazala njihovu crno bijelu odjevnu kombinaciju. Fotografija je nastala na proslavi 30. rođendana Rakitićeve supruge koja je bila prije nekoliko dana a na kojoj je feštala uz prijatelje i obitelj.

Od kada su se Raquel i Irene Maury pojavile u Zagrebu na dočeku 'vatrenih', ne prestaju plijeniti pažnju nogometnih obožavatelja i medija. Svojevremeno su nasmijale javnost kad se Irene pohvalila sestrinim pjevačkim sposobnostima kada je Raquel zapjevala na drugom rođendanu kćeri Adare i to nazvala 'flamenkom'. U komentarima na društvenim mrežama su 'molili' da više ne pjeva jer su ih 'zaboljele uši' od Raquelinog pjevanja.

Sestre uz muževe često zajedno putuju, a skupa slave blagdane i obiteljske rođendane.

View this post on Instagram

👭🏽#sisterlove ❣️✨

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Podsjetimo, Raquel Mauri je srce našeg reprezentativca osvojila dok je radila kao konobarica. Poslužila mu je kavu u hotelu, dan prije nego što je Ivan potpisao ugovor sa španjolskom Sevillom 2011. godine. U braku su šest godina i imaju dvije kćeri.