JADRAN IH PRIVLAČI

Hollywood poludio za Hrvatskom: Slavni američki glumac uživa na Korčuli

24.06.2019 u 10:05

Bionic
Reading

Da Jadran privlači brojne strane goste, a posljednjih godina i mnoge holivudske face već je itekako jasno. No svaki novi dolazak svjetski poznate osobe nas ponovno iznenadi

Na Korčuli trenutno odmara američki glumac Michael Weatherly, javnosti poznati zbog svog angažmana u seriji 'NCIS'. 50-godišnji holivudski glumac odabrao je grad Korčulu kao svoju ljetnu destinaciju, a putem Instagram profila pohvalio se kako uživa u ukusnim otočnim delicijama i koje je restorane posjetio.

Inače, Weatherlyju ovo nije prvi puta da je posjetio Hrvatsku. Prije dvije godine bio je u Dubrovniku, a tada je otkrio da će češće boraviti u tom gradu jer je obitelj njegove supruge, liječnice Bojane Janković podrijetlom iz Srbije, kupila kuću nedaleko od grada.

Osim Michaela ove godine našu su predivnu obalu posjetili nogometaš Cristiano Ronaldo sa zaručnicom Georginom Rodriguez, a isto tako u svibnju je Istru zaposjela cijela holivudska postava dok su snimali novi film. Glumica Salma Hayek, njezin kolega Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson uživali su nekoliko tjedana po Lijepoj našoj.

Isto tako u Dubrovniku su prije nekoliko dana bile glumice Jessica Alba i Gabrielle Union u sklopu projekta New Europe Market.

  • +6
Michael Weatherly sa suprugom i kćerkom u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL