OVAKO SE UŽIVA

Evo što Salma Hayek radi nakon što je završila snimanje filma u Hrvatskoj

19.06.2019 u 10:36

Bionic
Reading

Nakon nedavnog boravka u Hrvatskoj, gdje je sa kolegama Samuelom L. Jacksonom i Ryanom Reynoldsom snimala nastavak hit filma 'The Hitman's Bodyguard Wife', ali i mnogobrojnih poslovnih obveza, Salma Hayek napokon je pronašla vremena za sebe i uživanje

Sretnici koji su imali priliku proteklih tjedana naći se na nekoj od lokacija u Istri, Rijeci ili Zagrebu, gdje se zatekla i holivudska ekipa filma 'The Hitman's Bodyguard Wife' još uvijek s radošću prepričavaju trenutke kada su, na pristojnoj udaljenosti, ugledali legendarnog Samuela L. Jacksona, zavodnika Ryana Reynoldsa ili latino ljepoticu Salmu Hayek.

Svoje oduševljenje Hrvatskom i ljepotama, osobito obale, nisu krili niti holivudski glumci, koji su svojim objavama na društvenim mrežama dodatno radili na promociji naše zemlje.

Nakon što je završila sa snimanjem filma u Hrvatskoj, posjetila Cannes, partijala na ovogodišnjoj Met Gali, Salma Hayek odlučila se i na kratki predah od svega. Na nepoznatoj destinaciji, kao u rajskom vrtu, s bazenom u pozadini lijepa Salma uživa u pripravljenim delicijama, među kojima je i losos, ali i škampi, kojima je glumica posebno oduševljena.

SNIMA SE U ZAGREBU

Školarci u šoku: Sve je stalo kada su centrom grada prošetali Salma Hayek i Samuel L. Jackson

Pogledaj galeriju

Ispod fotografije, na kojoj pozira sa škampom u ustima, Salma Hayek je napisala: 'Ovako jarochas (djevojke iz Veracruza) jedu škampe.'

Komplimenti ispod objave ne prestaju se nizati, a mnogi su primjetili kako se čini da lijepa glumica nimalo ne stari, iako već ima 52 godine.

  • +22
Salma Hayek i Samuel L. Jackson u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX