SPEKTAKULARAN ODLAZAK

Salma Hayek izazvala pravu senzaciju u centru Zagreba

10.05.2019 u 14:18

Bionic
Reading

Snimanje filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard' nakon Rovinja, Rijeke i Trsta preselilo se u Zagreb, a zbog toga se u Hrvatsku metropolu ekspresno nakon posjeta Met Gali vratila glumica Salma Hayek. Dok je njezin dolazak prošao nezamijećeno, odlazak iz hotela u centru itekako je izazvao zanimanje medija i okupljenih građana

Sunčanim naočalama i kapom na glavi glumica Salma Hayek pokušala se sakriti od sveprisutnih fotoreportera prilikom izlaska iz hotela u petak u Zagrebu.

Holivudsku ljepoticu na izlazu iz hotela Esplanade dočekalo je nekoliko luksuznih automobila, a 52-godišnjakinja je uz pomoć dobro raspoloženog osoblja i asistenata iznijela sve svoje osobne stvari i garderobu u skupocjenim Gucci torbama.

  • +22
Salma Hayek i Samuel L. Jackson u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Za to vrijeme njezin filmski kolega Samuel L. Jackson uživao je u strogom centru grada. Opušteno je šetao uz radoznale prolaznike, a zaustavio se tek uz štand s kokicama na Cvjetnom trgu.

Inače, glumica Salma Hayek nedavno se oduševila ljepotama Hrvatske tijekom boravka u Istri. Slobodno vrijeme od snimanja filma koristila je za razgledavanje, pa je tako posjetila Bale, Brijune i Pulu.

  • +8
Salma Hayek i Ryan Reynolds na snimanju filma u Rovinju Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL