ALAN CUMMING

Slavni glumac uživa u Hrvatskoj: Objavom na Instagramu dao naslutiti da se dobro zabavio s našim voditeljicama

11.06.2019 u 09:53

Bionic
Reading

54-godišnji škotski glumac, kojeg gledatelji itekako pamte po mnogobrojnim briljantno odigranim ulogama, trenutno boravi u Hrvatskoj, točnije u Dubrovniku, gdje je stigao kao gost ovogodišnjeg New Europe Marketa, a na kojem predstavlja i svoju novu seriju 'Instinct'

Gledatelji u Hrvatskoj slavnog su škotskog glumca Alana Cumminga imali prilike gledati u brojnim serijama i filmovima, a među posljednjim, upečatljivim ulogama, zasigurno je bila i ona u televizijskoj seriji 'Dobra žena'. 54-godišnji glumac ovih je dana stigao u Dubrovnik, gdje je spojio posao i odmor.

Naime, Cumming je zajedno s Jessicom Albom i Gabrielle Union pozvan na ovogodišnji New Europe Market, gdje predstavlja svoju novu seriju 'Instinct'.

Intervjuom sa slavnim glumcem već se pohvalila i nekadašnja televizijska novinarka Antonija Mandić, a da su s njim provele nezaboravnu večer otkrila je i voditeljica Renata Sopek.

I sam Cumming na svom je Instagram Storyju objavio fotografiju na kojoj pozira s Renatom Sopek, ali i Antonijom Stupar Jurkin, a uz tri spojene fotografije je napisao: 'U Hrvatskoj sam upoznao i neke nove prijatelje'.

  • +3
Alan Cumming Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia