NAKON PORODA

Hoće li se to doista ostvariti? Meghan Markle spremna je za pomirenje sa svojom obitelji

13.03.2019 u 16:17

Bionic
Reading

Kako donosi Daily Mail, vojvotkinja od Sussexa namjerava, nakon što rodi svoje prvo dijete, pomiriti se sa svojom obitelji. Izvor blizak 37-godišnjoj Meghan Markle tvrdi kako je ona posljednjih mjeseci očajna zbog svega što se događalo te se nada kako će rođenje djeteta ujedno označiti početak novog poglavlja

Meghan Markle povjerila se prijateljima, svjesna da je zbog svoje američke obitelji pod velikim pritiskom, te se nada kako će i oni sami smoći snage da je u budućnosti podupiru, a ne samo kritiziraju.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Meghan shvaća zašto mediji rade takav pritisak, ali je i tužna zbog svega što joj je njezina obitelj priuštila. Namjerava se pomiriti s njima, udijeliti im grančice mira i pozvati ih da im dođu u posjet nakon što se beba rodi, a pozivnicu će dobiti i njezina sestra Samantha', otkrio je izvor i dodao: 'Ona se nada i moli da će upravo njezina beba napokon ponovno okupiti cijelu obitelj.'

Ono što posebice zbunjuje Meghan je i činjenica da otkako je započela vezu s princom Harryjem, njezina obitelj konstantno ju je nazivala želeći provesti čim više vremena s njom, no ona zbog prenakrcatog rasporeda to i nije uspijevala, no, nisu se bunili za vrijeme njezine glumačke karijere kada ih je iz istog razloga odbijala.

Njezina polusestra joj je zamjerila i to što je nedavno boravila u New Yorku, gdje su njezine bliske i slavne prijateljice organizirale baby shower povodom skorašnjeg rođenja prvog djeteta, a nije pronašla vremena da se napokon, nakon dugo vremena, susretne s vlastitim ocem.