SVE JE OTKRIVENO

Hoće li im se ovoga puta planovi ostvariti? Meghan Markle i princ Harry donijeli važnu odluku vezanu uz rođenje kćeri

31.03.2021 u 17:14

Bionic
Reading

Ono što im nije uspjelo u prvoj trudnoći, Meghan Markle i princ Harry nadaju se da će im ovoga puta. Naime, vojvotkinja od Sussexa odlučila se na porod u njihovom kalifornijskom domu, a ne, kao što je bio slučaj s Archijem, u bolnici

Ukoliko sve prođe prema planu, drugo dijete princa Harryja i Meghan Markle trebalo bi se roditi početkom ovog ljeta i to u njihovom američkom domu, u vili u Montecitu. Naime, vojvotkinja od Sussexa priprema se za porod kod kuće i nada se da će sve proteći u najboljem redu.

O porodu kod kuće, no tada u Frogmore Cottageu, maštala je još tijekom trudnoće s Archijem, pronašla je već zdravstvene djelatnike koji bi je porodili i sve, no budući da je sina prenijela, Meghan je u konačnici prevezena u londonsku privatnu bolnicu Portland gdje je 6. svibnja 2019. rođen maleni Archie.

  • +9
Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Uz nju je na porodu bio i suprug, princ Harry, koji bi i ovoga puta trebao biti uz nju i to u njihovom obiteljskom domu. 'Njezin plan bio je da Archieja rodi kod kuće, no znate što kažu o planovima. Na kraju, liječnici su joj savjetovali da otiđe u bolnicu, a njoj je bilo jedino važno da s porodom prođe sve u najboljem redu. No, sada ima prekrasan dom u Kaliforniji, koji je idealan za dolazak i rođenje njezine djevojčice', otkrio je izvor blizak paru.

Ukoliko i ovoga puta neće proći sve po planu, njihov dom je blizu bolnice Cottage Hospital u Santa Barbari, koja je proglašena jednom od najboljih američkih bolnica.