KRALJICI SE OVO NEĆE SVIDJETI

Bijeg Meghan Markle i princa Harryja daleko od kraljevskog dvora mnoge je inspirirao; snima se još jedan film o slavnom paru

25.03.2021 u 22:07

Bionic
Reading

Reakcije nakon oštrih i emotivnih izjava kraljevskog para u intervju s Oprah Winfrey jedva su se nekako smirile, no ne i zanimanje za njihov život. Nakon dva filma o životu Meghan Markle i princa Harryja, kreće snimanje trećeg filma 'Harry & Meghan: Escaping the Palace'

Meghan Markle i princ Harry prvo su sve zatekli, a potom i zaintrigirala javnost svojom odlukom da napuste kraljevski život i presele daleko od palače. Njihov život u Kanadi, a poslije i u Americi pomno su pratili paparazzi te brojne glasine o odnosima s kraljevskom obitelji koja nije najbolje reagirala na njihove poteze. Buran život 'odbjeglog' kraljevskog para zvuči kao savršen holivudski scenarij pa nije ni čudo da ga na filmskom platnu žele ovjekovječiti brojni redatelji i scenaristi.

Nakon filma 'Harry & Meghan: A Royal Romance' iz 2018. te 'Harry & Meghan: Becoming Royal' iz 2019. slijedi još jedna filmska poslastica koja će prepričati turbulentan život vojvoda od Sussexa. Treći film počinje sa snimanjem ovog proljeća, a svjetlo dana ugledat će već na jesen.

Kako piše People, film će gledateljima otkriti 'što se zaista dogodilo unutar zatvorenih vrata palače, zbog čega su Meghan i Harry poželjeli sve napustiti i izgraditi budućnost za sebe i sina Archieja daleko od Velike Britanije i kraljevske obitelji'.

  • +16
Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / P

Scenaristi će se u ovom filmskom izdanju o kraljevskom paru posvetiti i Meghaninoj borbi s depresijom i suicidalnim mislima koje su navodno uzrokovali izolacija od prijatelja i obitelji te konstantna tuga koju je osjećala tijekom boravka na dvoru.

Kao što je Meghan ranije ispričala u intervjuu koji je dala Oprah Winfrey, bivša glumica najviše je razočarana činjenicom da je institucija nije branila od konstantnih napada medija, dok se Harry s druge strane najviše brinuo da se povijest ne ponovi, odnosno da njegova supruga ne doživi tragičnu sudbinu njegove prerano preminule majke, princeze Diane.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

Film 'Harry & Meghan: Escaping the Palace' također će se pozabaviti narušenim odnosima između braće Williama i Harryja, kao i između šogorica Kate i Meghan te Harryja i njegovog oca, princa Charlesa koji je navodno najviše razočaran izrečenim stvarima u dugoočekivanom intervjuu koji je na noge podigao svjetsku javnost.

Charlie Field i Tiffany Marie Smith glumili su Meghan i Harryja u prethodnom filmu 'Becoming Royal', dok je čast da odglume kraljevski par u prvom filmu 'A Royal Romance' pripala Murrayu Fraseru i Parisi Fitz-Henley. Glavni glumci za nadolazeći film još uvijek nije poznat, no poznati su redatelj i scenaristica, Menhaj Huda i Scarlett Lacey.

  • +9
Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Pretpostavlja se kako će najnoviji film materijale crpiti iz intervjua s Oprah Winfrey u kojem je par, ponajviše Meghan, otvorio dušu. Javnost je najburnije reagirala na Meghanine tvrdnje da su pojedini članovi kraljevske obitelji razgovarali o tome koliko bi tamna mogla biti Archiejeva koža, kao i na to da Meghan nije pružena odgovarajuća psihološka pomoć i podrška u trenucima kada joj je to bilo najpotrebnije.