VELIKO IŠČEKIVANJE

Hitna pomoć i helikopter potaknuli nagađanja o dolasku kraljevske prinove

27.04.2019 u 12:20

Bionic
Reading

Vozilo hitne pomoći, parkirano u četvrtak u blizini doma Meghan Markle i princa Harryja u Windsoru, potaknulo je nagađanje o dolasku kraljevske prinove. U prilog toj tezi išao je i helikopter koji je nadlijetao Frogmore Cottage

Da je trenutak poroda Meghan Markle blizu, dalo se naslutiti protekloga tjedna kada je u Veliku Britaniju iz Los Angelesa doputovala njezina majka Doria Ragland.

Vozilo hitne pomoći, kako su javljali britanski mediji, trebalo je biti u pripremi za slučaj da nešto s porodom Meghan Markle u vlastitom domu krene po zlu.

Kako stvari trenutno stoje, na dolazak kraljevske bebe još će se malo pričekati.

'Ambulantna kola uočena u blizini Frogmore Cottagea, prema South Central Ambulance Serviceu, je vozilo za obuku vozača koje je skupljalo hranu za studente. Ostanite mirni, moglo bi potrajati još nekoliko dana', napisala je na Twitteru pomoćna urednica Telegrapha Camilla Tominey.

Urednik Chris Ship je u emisiji 'Good Morning Britain' tvrdio kako je 'prilično izvjesno da će datum poroda biti ovih dana'.

'Znamo da je dijete na putu. Zapravo, mogu vam reći da su prilično velike šanse da beba stiže danas. Danas, sutra, doista smo u iščekivanju svakog trena dolaska kraljevske bebe. Je li se dogodilo noćas? Nije nam javljeno da se dogodilo noćas, ali to će se definitivno dogoditi ovih dana. Sve što možemo reći je da je taj trenutak neizbježan, i da to može biti svaki dan', rekao je Ship.

Iako su princ Harry i Megan Markle najavili kako će dolazak prinove prvo proslaviti privatno prije nego to objave svijetu, Ship vjeruje da će javnost putem medija biti obaviještena kad Meghan krene na porod.

Ship se osvrnuo i na glasine da je Meghan izabrala porod u vlastitom domu.

'Ne znamo hoće li ga imati kod kuće. Mislimo da će pokušati, ali nismo sigurni. Ako ode u bolnicu, neće nam reći o kojoj se radi i prije nego obavijeste o kojoj je bolnici riječ pokušat će je tamo odvesti i vratiti natrag', uvjeren je Ship.

Obavijstit će nas kako je porod prošao uredu, kada rodi dječaka ili djevojčicu, nekoliko dana kasnije objavit će kratku, vrlo kontroliranu fotopriču koju će urediti sami vojvoda i vojvotkinja od Sussexa', tvrdi Ship.

  • +27
Princ Harry i Meghan Markle s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia