UŽASNA NESREĆA

Hilaria Baldwin zabrinuta za suprugovo mentalno stanje: 'On uopće ne spava'

02.11.2021 u 14:31

Bionic
Reading

Aleca Baldwina 'progoni' osjećaj grižnje savjesti zbog smrti 42-godišnje snimateljice Halyne Hutchins, koja je umrla 21. listopada na snimanju filma 'Rust' nakon što ju je ubio ispalivši metak iz rekvizita. Od tada, otkrila je njegova supruga, nije u dobrom psihičkom stanju

Hilaria Baldwin vrlo je zabrinuta za psihičko stanje glumca, kaže izvor za People budući da 'on uopće ne spava jer ga proganja snimateljičina smrt'. Samo želi pomoći Halyninom mužu i djetetu koliko god može. Glumac je, naime od tragedije u kontaktu s Hutchinsovim suprugom Matthewom Hutchinsom i 9-godišnjim sinom Androsom te je s njima doručkovao dva dana nakon pucnjave.

Kad je čula za nesreću na setu spremila njihovo šestero djece i sjela u automobil. 'Nisam znala kamo idem, samo sam vozila', kazala je za prije nekoliko dana za New York Post tijekom ekskluzivnog intervjua u Vermontu.

Ispričala je da se vozila cijeli dan u potrazi za mjestom izvan očiju javnosti, prije nego se smjestila u gradu Manchestera u Vermontu. Vjerovala je se da će uspjeti zaštititi svog supruga i djecu od medija.

'Dovela sam ga tu da oplakujemo ​​Halyninu smrt. Dogodila mu se stvarno traumatična stvar, a ja pokušavam spriječiti da razvije PTSP. Znate što se događa vojnicima i policajcima kada se ovako nešto dogodi, to je traumatično. Došli smo tu zbog tišine', rekla je Hilaria. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj supruga drži za ruku. 'Volim te i tu sam', napisala je.

  • +2
Alec i Hilaria Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia