HILARIA BALDWIN

Javnost i nije pretjerano oduševljena posljednjom objavom supruge Aleca Baldwina, koja sve negativne komentare briše

01.11.2021 u 23:22

Bionic
Reading

Iako je od nesretnog slučaja, u kojem je njezin suprug, glumac Alec Baldwin na filmskom setu upucao i ubio snimateljicu Halynu Hutchins, a redatelja ozlijedio, prošlo tek desetak dana, Hilaria Baldwin ponaša se kao da se ništa od toga nije dogodilo, a vikend je provela uređujući svoju mnogobrojnu obitelj za zabavu povodom Noći vještica

Zajedno sa svoje šestero djece Alec i Hilaria Baldwin maskirali su se u kostime povodom Noći vještica i potom okupili na trijemu svoje kuće i nasmijani pozirali za fotografije, koje je potom supruga holivudskog glumca objavila na svom Instagram profilu. I možda to ne bi doživjelo nikakvu reakciju javnosti da se sve to nije odigralo samo desetak dana nakon što je Alec Baldwin na setu filma 'Rust' slučajno upucao i ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

Istraga još uvijek traje, a Baldwin isprva nije mogao sakriti tugu zbog slučajnog događaja koji će ga pratiti do kraja života, a obožavatelji mu zamjeraju što se već ponaša kao da se ništa nije dogodilo, budući da je s djecom poziraonasmijan.

'Ona mi je bila poput obitelj. Nesreće se s vremena na vrijeme događaju na snimanjima filmova, ali nijedna poput ove. To je jednom u bilijun. Ona je bila moja prijateljica. Na dan kad sam došao snimati film u Santa Fe odveo sam je na ručak s ostalim producentima. Bili smo jako dobra ekipa i onda se sve ovo dogodi', izjavio je Baldwin koji je pred novinare u Vermontu stigao u društvu supruge Hilarije, koja je pak svojim ponašanjem dodatno razbjesnila sve.

  • +3
Alec Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Matt Agudo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, cijelo vrijeme dok je Baldwin razgovarao s fotografima i novinarima, ona je neprestano ih snimala mobitelom, ali i upadala suprugu u riječ, što je protumačeno kao još jedan u nizu njezinih privlačenja pažnje. A upravo je to napravila i nizom fotografija na kojima su članovi njezine obitelji kostimirani, gdje je ama baš sve one koji nisu napisali hvalospjeve o njezinoj obitelji jednostavno - obrisala.