STIŽE PETO DIJETE

Hilaria Baldwin ne može sakriti sreću: Na Instagramu se hvali trudničkim trbuščićem

12.04.2020 u 23:21

Bionic
Reading

Na svom Instagramu, uoči samog Uskrsa, supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina pohvalila se u videu otkucajima bebina srca, čime je jasno dala do znanja da je nakon dva spontana pobačaja ponovno trudna. Peta trudnoća instruktorici joge itekako godi, a sada je pokazala i kako joj trbuščić raste

36-godišnja instruktorica joge Hilaria Baldwin i njezin 62-godišnji suprug, holivudski glumac Alec Baldwin prije samo nekoliko dana sa svijetom su podijelili najljepšu vijest - nakon dva spontana pobačaja lijepa Hilaria ponovno je trudna, a u njihovu bi obitelj nakon ljeta trebala stići peta beba.

Sretnom viješću Hilaria Baldwin pohvalila se na Instagramu, objavivši video na kojem se čuju otkucaji srca na pregledu, a sada je objavila i fotografiju svog trudničkog trbuščića, koji je potom izbrisala, dok pozira u bijeloj spavaćici ispred ogledala.

Hilaria i Alec Baldwin roditelji su kćeri Carmen Gabrijele (6,5) te čak trojice sinova - Romea Alejandra Davida (2), Leonarda Angela Charlesa (3,5) i Rafaela Thomasa (4,5).

Iako je nakon dva spontana pobačaja bila itekako slomljena, Hilaria Baldwin ovoga je puta pričekala da prođu najrizičniji, prvi mjeseci trudnoće, a sretnom viješću pohvalila se tek nakon što je već prošla četiri mjeseca trudnoće.