HILARIA BALDWIN

Sreću zamijenile suze: Supruga holivudskog glumca drugi put u godini dana izgubila dijete

12.11.2019 u 14:48

Bionic
Reading

Netom nakon što se vratila sa redovitog ultrazvučnog pregleda, u 20. tjednu trudnoće, supruga glumca Aleca Baldwina sa svojim je obožavateljima podijelila tužnu vijest - u četvrtom mjesecu trudnoće doživjela je još jedan spontani pobačaj, samo sedam mjeseci nakon što je sve to već jednom prošla

Prije samo sedam mjeseci sa svojih 666 tisuća pratitelja na Instagramu podijelila je tužnu vijest da je doživjela spontani pobačaj, a suze su samo tri mjeseca kasnije zamijenile one sreće, kada je doznala da je ponovno trudna. Nažalost, sreća ni ovoga puta nije bila dugog vijeka, a ovoga je puta 35-godišnja Hilaria Baldwin u četvrtom mjesecu trudnoće doživjela još jedan spontani pobačaj.

Majka četvero djece, koje ima s glumcem Alecom Baldwinom, tužnu je vijest još jednom potvrdila putem svog Instagram profila i to nedugo nakon što se vratila s redovitog ultrazvučnog pregleda u 20. tjednu trudnoće. Još jedan gubitak snažno je potresao lijepu Hilariju Baldwin, koja je objavila video sa šestogodišnjom kćerkom Carmen, a uz koji je napisala:

'Iznimno smo tužni jer smo danas doznali da naša beba nije izdržala. Isto tako želimo vam reći da trenutno nismo dobro, no biti ćemo.' U samom videu uplakana Hilaria Baldwin govori kako ne zna koliko će ovoga puta vremena proći do nove bebe, obećajući kćerki kako će se doista potruditi da im da još jednog brata ili sestru.

'Sretni smo što imamo četvero zdrave djece, no ovo je teško. Rekla sam Carmen da se ova beba neće roditi, no da ću se doista potruditi da joj rodim malu sestru. Trenutno sam slomljena...Nisam ovo očekivala kada sam danas otišla na ultrazvuk...Ne znam što bih rekla... Još uvijek sam u šoku i ništa mi nije jasno...Jedino što vas molim - bez paparazza!'

  • +3
Hilaria i Alec Baldwin Izvor: EPA / Autor: STEPHANE REIX

Da je trudna, ovaj put uspješno, s petim djetetom, Hilaria i Alec Baldwin objavili su u rujnu, no, nažalost, nije sve išlo kako su planirali. Razlog zašto je i ovoga puta Hilaria Baldwin odlučila s javnošću podijeliti najintimnije detalje je taj što želi pomoći i ohrabriti ljude da više pričaju o stvarima kojima se ne priča - spontanim pobačajima, problemima sa začećem..., a sa čime se mnogi danas susreću.