ČUJU SE OTKUCAJI

Supruga Aleca Baldwina ponovno je trudna - s obožavateljima podijelila sretnu vijest da čeka peto dijete

07.04.2020 u 11:17

Bionic
Reading

Obitelj slavnog holivudskog glumca za nekoliko će se mjeseci povećati za još jednog člana, a sretnu vijest o novoj, petoj trudnoći, s obožavateljima je podijelila supruga Aleca Baldwina, Hilaria Baldwin

Alec i Hilaria Baldwin ovih su dana presretni. Vijest koja ih je posebno razveselila je ona da je nakon dva spontana pobačaja ova instruktorica joge i majka četvero djece ponovno trudna.

'Pojačajte zvučnike... Prepustit ću bebi da govori jer ja nemam riječi kojima bi vam opisala koliko nas ovaj zvuk usrećuje. Upravo sam primila predivnu vijest da je sve u redu s ovim malim čudom, stoga sam poželjela sretne vijesti podijeliti s vama', napisala je Hilaria Baldwin i uz to stavila video na kojem ona leži na ginekološkom stolu i sluša otkucaje bebina srca u trbuhu.

Hilaria i Alec Baldwin nikada nisu krili kako žele veliku obitelj, te da i nakon dva spontana pobačaja, još uvijek se nadaju da će 36-godišnja Hilaria još jednom ostati trudna. Inače, 62-godišnji glumac, koji osim četvero djece s Hilarijom, s bivšom suprugom Kim Basinger ima 24-godišnju kći Ireland, bio je itekako tužan zbog posljednjeg spontanog pobačaja kojeg je u četvrtom mjesecu trudnoće, u studenom 2019., imala njegova lijepa supruga.

Par inače ima šestogodišnju Carmen, te sinove Rafaela (4), Leonarda (3) i Romea (2).