ALEC I HILARIA BALDWIN

Neopisiva sreća u obitelji Baldwin: Samo pet mjeseci nakon gubitka djeteta doznali da stiže još jedna beba

19.09.2019 u 10:18

Bionic
Reading

Putem svog Instagram profila instruktorica joge i supruga glumca Aleca Baldwina sa svijetom je podijelila najsretnije vijesti - samo pet mjeseci nakon spontanog pobačaja, ponovno je trudna i to s petim djetetom

Hilaria Baldwin sa svijetom je podijelila sretnu vijest i otkrila da je ponovno trudna i to samo pet mjeseci nakon što je proživjela spontani pobačaj. 35-godišnja instruktorica joge, koja već ima četvero djece s 61-godišnjim glumcem Alecom Baldwinom, i ovoga je puta iskoristila svoj Instagram profil da javnosti prizna što se događa u njihovim životima, objavivši video na kojem se čuju otkucaji srca još nerođene bebe, dodavši kako je trudnoća još rana.

'Neću se pretvarati da se osjećam dobro', napisala je Hilaria Baldwin otkrivši kako je prvih tjedana osjećala umor i mučnine, a ovom je prilikom zamolila i medije da ne šalju paparazze da je snime jer se ne želi nepotrebno uzrujavati, osobito nakon što je prošla trudnoća završila spontanim pobačajem.

Hilaria i Alec Baldwin vjenčali su se 2012. godine i imaju četvero djece: šestogodišnju Carmen, četverogodišnjeg Rafaela, trogodišnjeg Leonarda i 15-mjesečnog Romea, a uz sve to Alec Baldwin, iz braka s glumicom Kim Basinger, ima i 23-godišnju kći Ireland.

Od samog početka veze, a potom i braka, nikada nisu krili da žele veliku obitelj, a da 'rade' na još jednoj prinovi priznali su i nedugo nakon spontanog pobačaja koji ih je psihički slomio.

  • +5
Alec i Hilaria Baldwin Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON