POVRATAK U DEVEDESETE

Hamed Bangoura starom fotografijom prisjetio se kultne glazbene emisije na HRT-u

02.11.2018 u 14:45

Bionic
Reading

Od 1992. do 2003. godine se prikazivala jedina emisija na državnoj televiziji u kojoj su se emitirali strani i domaći videospotovi. Nekad voditelj te emisije, a danas poduzetnik Hamed Bangoura ponovo je izvukao jednu od starih fotografija iz svoje arhive s kojom je svoje pratitelje podsjetio na prošla vremena i jedan od najpopularnijih glazbenih formata kakav danas nedostaje u televizijskom eteru

'Oni malo stariji sjetiti će se ove dvije lude. Snimljeno negdje 90 tih tijekom 'Hit Depo' glazbene emisije koju su neki zvali i kultnom', napisao je Hamed Bangoura pored crno bijele fotografije na kojoj je s Danielom Trbović.

Naravno i njegove pratitelje, osobito one koji su vjerno pratili emisiju, vratio je u prošlost i raznježio. 'Sjećam se kad si Danielu zvao Marisol jer je prikrivala lice kosom, odlična emisija', 'Nije se propuštala, nikad!', 'Emisija vaše i naše mladosti!', samo su neki od komentara koje su mu fanovi poručili.

'Dok su ljudi bili u skloništima i živjeli u strahu, mi smo im pružali nešto da znaju da postoji glazba koja budi dobre vibracije, da mnogi glazbenici stvaraju, imaju koncerte. Kroz 'Hit depo', ali i 'Garijadu' poručivali smo im da će jednog biti bolje. Na neki način mi je žao što nema više takve emisije, da današnja generacija nema neki centralni prozor u svijet, osim kroz Youtube ili društvene mreže. Tadašnja generacija imala je na izbor emisije poput 'Metalmanije', 'Izvan struje' u kojima je bilo za svačiji ukus ponešto', izjavio je Hamed ranije za tportal.

  • +5
Hamed Bangoura Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL