TKO GOVORI ISTINU?

Gwyneth Paltrow na sudu: Pod punom zakletvom tvrdi da - nije kriva!

25.03.2023 u 08:24

Bionic
Reading

Američka glumica i dobitnica Oscara Gwyneth Paltrow u petak je na sudu svjedočila da nije kriva za sudar na skijaškoj stazi u američkoj saveznoj državi Utah 2016., u kojem su muškarcu slomljena rebra i dobio je potres mozga, što proturječi svjedočanstvu jedinog očevica

50-godišnja Gwyneth Paltrow je tijekom ispitivanja rekla kako je skijala sa svoje dvoje djece i da je zapravo nju udario Terry Sanderson, 76-godišnji oftalmolog u mirovini koji je podigao tužbu kojom traži više od 300.000 dolara odštete zbog incidenta u Deer Valley Resortu u Utahu.

Sanderson je rekao da je zbog sudara pretrpio 'trajnu traumatsku ozljedu mozga', a prvotno je tražio 3,1 milijuna dolara.

'Skijala sam i dvije skije su došle između mojih, što mi je raširilo noge, a zatim se neko tijelo priljubilo uz moje i čula sam veoma čudan zvuk stenjanja', kazala je Paltrow, koja je također podigla tužbu kojom traži simboličan jedan dolar odštete i da druga strana plati pravne troškove.

Paltrow je u pitanje dovela prijašnje svjedočanstvo Craiga Ramona, Sandersonovog prijatelja, koji je rekao da je čuo vrisak prije no što je vidio da se Paltrow sudarila s umirovljenim oftalmologom.

  • +4
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: POOL / Getty images / Profimedia

Glumica je porekla optužbu, tvrdeći da je Ramon bio udaljen 12 metara i da nije bio u stanju razaznati tko je kriv, a porekla je i Sandersonove tvrdnje da je napustila mjesto nesreće, odbivši podijeliti osobne podatke s drugom stranom nakon nesreće.

'Nisam izazvala nesreću te ne mogu biti kriva za nešto što mu se naknadno dogodilo', rekla je Paltrow.