SVE JE S POTPISOM

Gwyneth Paltrow otvorila ormar koji krije pravo modno blago

03.02.2023 u 14:42

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu Gwyneth Paltrow za svoje je obožavatelje otvorila vrata svoje neprocjenjive modne arhive u kojima se kriju neki od najpoznatijih dizajnerskih predmeta, koje je nosila na najpoznatijim premijerama i dodjelama nagrada, a tu je i odjeća koju je nosila u vrijeme dok je bila u vezi s Bradom Pittom, pa čak i haljina koju je imala kada ju je zaprosio

Na lijepo putovanje kroz prošlost povela nas je holivudska glumica Gwyneth Paltrow na svom Instagram profilu kada je otvorila svoj ormar u kojem se nalazi na tisuću raznih dizajnerskih predmeta, kostima iz njezinih najvećih filmova, pa čak i odjeća koju je nosila u vrijeme kada je bila u vezi s Bradom Pittom.

Danas 50-godišnjakinja odlučila je otvoriti vrata svog ormara i pokazatai kombinacije koje su joj i dan danas najdraže, poput Prada cipela ili haljine koju je nosila na Met Gali.

Vlasnica brenda Goop priznala je tom prilikom kako najdraže komade drži na posebnom mjestu, a većinu svoje dizajnerske odjeće i modnih detalja čuva za svoju nasljednicu - 18-godišnju kći Apple.

'Svako toliko izvadim stvari iz ormara, pogotovo ako želim odjenuti nešto posebno, a neke stvari koje volim čuvam u nadi da će se taj modni trend ponovno vratiti. Neke stvari čuvam i za Apple', priznala je Gwyneth Paltrow dodavši kako zahvaljujući tome što čuva, Apple danas može birati mnoge torbice ili primjerice vintage Prada cipele s kitten potpeticama.

  • +5
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: Goop / Planet / Profimedia

A potom je izvukla nekoliko njoj najdražih komada i ispričala priču o njima. Tako je mokasinke G. H. Bass nosila na setu filma 'Obitelj čudaka', koje je uzela jer joj nisu dopustili da uzme Birkin torbu. U ormaru je i haljina koju je nosila 1996. na premijeri 'Nosač lijesa', u vrijeme kada je bila s Bradom Pittom, baš kao i košulja haljina iz tog doba, ali i ona koju je imala kada ju je zgodni glumac zaprosio.

Pokazala je i Manolo Blahnik ružičaste štikle koje je nosila kada je 1999. osvojila Oscara, kao i Chloe žutu haljinu od šifona koju je imala na Met Gali, ali i mnoge druge stvari kojima nas je vratila u prošlost.