ODMOR IZ SNOVA

Gwyneth Paltrow i kći Apple pozirale u bikinijima za oproštaj od 2022.

01.01.2023 u 23:03

Bionic
Reading

Od 2022. Gwyneth Paltrow oprostila se zanimljivim obiteljskim fotografijama i u Novu godinu ušla sa stilom

Na fotografiji koju je Gwyneth Paltrow objavila na Instagramu posljednjega dana 2022., glumica i osnivačica Goopa može se vidjeti kako se izležava na brodu s kćeri Apple Martin. Paltrow nosi minijaturni crni bikini s trokutastim gornjim dijelom, a njezina 18-godišnja nosi bijeli bikini dok leži na trbuhu i šalje poljubac u kameru.

'Završili smo 2022. s puno ljubavi i malo mora', napisala je glumica uz fotografije.

Osim slike u bikiniju, Paltrow je podijelila još dvije fotografije s tropskog odmora s mamom Blythe Danner, kćerkom i 16-godišnjim sinom Mosesom. U odmoru na Barbadosu s njima je bio i Brad Falchuk, glumičin suprug i poznati holivudski producent.

Ljubavnu sreću s Falchukom pronašla je nakon razvoda od frontmena Coldplaya Chrisa Martina s kojim je dobila sina Mosesa i kćer Apple koja je prošle jeseni upisala fakultet. Za sada Apple nije pokazivala interes za bavljenje glumom, kojom se osim njezine majke, bavi i baka Blythe Danner (Gwynethina majka). No nije tajna da voli glazbu, a s ocem je napisala pjesmu Coldplaya 'Let Somebody Go' koju bend izvodi sa Selenom Gomez.

Paltrow i Martin su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, a glazbenik je u dugogodišnjoj sretnoj vezi s glumicom Dakotom Johnson.

Jabuka ne pada daleko od stabla

Gwyneth Paltrow zagazila je u šesto desetljeće i izgleda kao na početku karijere, a kćer je njezina vjerna kopija

Pogledaj galeriju