NIJE IŠLO GLATKO

Gwyneth Paltrow iskreno o tome kako je biti maćeha: 'Ima puno nagaznih mina'

02.09.2023 u 20:23

Bionic
Reading

Da nije lako biti maćeha priznala je iskreno Gwyneth Paltrow koja je nakon udaje za uspješnog holivudskog producenta Brada Falchuka postala pomajka njegovoj djeci, Isabelle i Brodyju

Gwyneth Paltrow progovorila je o tome kako je biti dio 'moderne' obitelji. Naime, slavna oskarovka i osnivačica brenda Goop udajom za producenta Brada Falchuka postala je maćeha njegovoj 19-godišnjoj kćeri Isabelle i 17-godišnjem Brodyju.

U svom Instagram Storyju dobitnica Oscara pratiteljima je odgovarala na pitanja, a jedan ju je upitao kako je udati se za partnera koji ima djecu iz prethodne veze.

'Isprva mi je bilo jako teško. Znaš? Ne postoji knjiga o ovome. Nitko nam ne govori što da radimo. I zapravo, svi postojeći mediji bacaju na nas maćehe zlobno svjetlo. To je kao da pokušavate izbjeći nagazne mine", priznala je iskreno glumica.

Paltrow i Falchuk vjenčali su se u rujnu 2018., dvije godine nakon što je finaliziran razvod nje i frontmena grupe Coldplay Chrisa Martina.

Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A s Martinom je Paltrow i dalje u odličnim odnosima, čak zajedno odlaze na odmor. Iz braka s Martinom glumica ima kćer Apple (19) i 17-godišnjeg sina Mosesa dok Falchuk dijeli dvoje djece s bivšom suprugom, s kojom je bio 19 godina, Suzanne Bukinik.

Paltrow je priznala da nije sve išlo glatko kad se našla u ulozi maćeha dvoje tinejdžera.

'Ulazite u obitelj s određenom dinamikom, a tu su i razne vrste straha oko gubitka i što ova nova osoba znači. Ali znate i sami, onog trenutka kada sam odlučila i u potpunosti prihvatila ideju da su moji pastorci moja djeca i da ih jednako volim, da imaju ista pravila i granice i nekako svim srcem ušla u to, cijela stvar je postala lakša', rekla je glumica.

  • +14
Luksuzan dom Gwyenth Paltrow dostupan na Airbnb-u Izvor: Promo fotografije / Autor: Airbnb screenshot

Nakon što su se ona i Falchuk vjenčali, gotovo godinu dana su čekali da presele svoju 'modernu' obitelj u jedan dom.  Svoje oklijevanje da se odmah spoje objasnila je prije nekoliko godina kad je gostovala u showu 'Jimmy Kimmel Live!': 'Svako od nas ima dvoje djece tinejdžera koje jako volimo. Samo smo pokušavali biti pažljivi i dati im malo prostora i ne ići prebrzo'.