dugogodišnje prijateljice

Gwyneth Paltrow u dirljivoj rođendanskoj čestitci odala počast Cameron Diaz

31.08.2023 u 11:18

Bionic
Reading

Cameron Diaz proslavila je 51. rođendan, a njezina prijateljica Gwyneth Paltrow iskoristila je priliku da joj javno kaže koliko joj znači. Glumice su se zbližile 2008. godine, a i danas su jako bliske

Dugogodišnje prijateljice i kolegice Gwyneth Paltrow i Cameron Diaz tijekom 90-ih godina bile su jedne od najvećih ikona Hollywooda, a njihove filmske naslove svi su žurili pogledati u kinima. Iako u zadnje vrijeme obje radije biraju drugačije izvore prihoda, njihovo prijateljstvo i dalje je snažno. Paltrow je ljubav prema kolegici iskazala u objavi na Instagramu povodom 51. rođendana Cameron Diaz.

Diaz je u srijedu napunila 51 godinu, a jedna od njezinih najboljih prijateljica pobrinula se da proslavi njezin veliki dan iskrenom objavom u kojoj joj je odala počast.

'Mogu li zastati i čestitati rođendan jednoj od najboljih osoba koje poznajem i jednoj od mojih najboljih, najbližih, najdražih prijateljica', napisala je.

Uz objavu na Storyju, glumica je kolegici posvetila i fotografiju na svom Instagram feedu. Na fotografiji se glumice smiješe za selfie u prirodi, a u komentarima su mnogi napisali da izgledaju poput sestara zbog plave kose i svijete puti.

Iako se nisu pojavile u nijednom zajedničkom naslovu, glumice su se zbližile zbog sličnih životnih sudbina.

Paltrow je oca izgubila 2002. godine, a posebno su se zbližile kada je Diazin otac preminuo 2008. godine. Tada je Paltrow pružila iskrenu podršku utučenoj Diaz i otada su vrlo bliske. Ipak, dijelile su i one pozitivnije trenutke pa je tako Paltrow tražila Diaz za pomoć pri organizaciji vjenčanja za Brada Falchuka 2018. godine. Iako su se trudile vijest o vjenčanju držati u krugu najbližih kako bi ceremonija bila što privatnija, mediji su ipak doznali.

Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia