tako fit

Gwyneth Paltrow zagazila je u šesto desetljeće, a izgleda kao na početku karijere

16.06.2023 u 21:00

Bionic
Reading

Gwyneth Paltrow na svom Instargam profilu podijelila je fotografiju koja je odmah privukla pažnju, i to sve u želji da svojoj stilistici Elizabeth Saltzman na originalan način čestita rođendan

Na Instagram Storyju Gwyneth Paltrow objavila je 'ogoljenu' fotografiju, selfie na kojem pozira odjevena tek u crni grudnjak bez naramenica i crne gaćice visokog struka. U nizu fotografija na Instagram Storyju 50-godišnja glumica je dodala i još dvije fotografije – jednu na kojoj u divnoj, dugačkoj bijeloj haljini pozira na crvenom tepihu te jednu na kojoj grli svoju stilisticu Elizabeth Saltzman.

Poanta objavljivanja tih fotografija je bilo pokazati kako je njezina stilistica Elizabeth toliko talentirana da s lakoćom može holivudskiu zvijezdu od neupadljivog donjeg rublja transformirati u elegantnu večernju haljinu. U skladu s time glumica je preko fotografije na kojoj pozira u donjem rublju napisala: 'Od ovoga', a zatim preko fotografije na kojoj pozira na crvenom tepihu nadopisala: 'Do ovoga.'

Tako je svojoj modnoj stilistici Elizabeth Saltzman čestitala rođendan. No, ono što je mnogima zapelo za oko bila je Gwynethina besprijekorna figura. Glumica, koja je u rujnu prošle godine napunila 50. godina nedavno je progovorila o starenju i otkrila kako je prigrlila tragove koje ono ostavlja na njezinom tijelu.

'Moje tijelo, mapa dokaza svih dana, manje je bezvremeno. Zbirka oznaka i nepravilnosti koje zaokupljaju poglavlja. Ožiljci od opeklina u pećnici, davno razrezan prst na prozoru, rođenje djeteta. Srebrna kosa i fine bore. Sunce je ostavilo svoje nebeske otiske prstiju posvuda po meni, kao da je kist natopilo tamnosmeđim akvarelom, prešavši njime po mojoj koži', primijetila je.

No, glumica je istaknula kako joj je od izgleda važnije dobro zdravlje i dugovječnost te da čini ono što je u njezinoj moći kako bi spriječila slabljenje mišića.

'Imam mantru koju ubacujem u te nepromišljene misli koje me pokušavaju izbaciti iz kolosijeka: prihvaćam. Prihvaćam tragove i opuštenu kožu, bore. Prihvaćam svoje tijelo i otpuštam potrebu da budem savršena, izgledam savršeno, prkosim gravitaciji, logici, prkosim ljudskosti. Prihvaćam svoju ljudskost,' napisala je nedavno na stranici svog wellness brenda Goop koji prodaje niz kozmetičkih proizvoda i dodataka.

Gwyneth Paltrow na dodjeli Oscara 2002. godine Izvor: Profimedia / Autor: RICHARD YOUNG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PETER BROOKER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA