ZBOG CAMERON

Grijesi iz prošlosti dolaze na naplatu: Pale nove optužbe na račun Justina Timberlakea

21.02.2024 u 09:17

Bionic
Reading

Nakon što ga je bivša djevojka Britney Spears javno prozvala za mnoge loše stvari koje su joj se dogodile dok su bili u vezi, među koje spada i optužba da ju je prisilo na pobačaj, Justin Timberlake suočava se s novim grijesima iz prošlosti

Bivša Playboyeva zečica Zoe Gregory šutjela je godinama i tek je sada odlučila o svemu progovoriti, očito želeći uzdrmati brak svog navodnog bivšeg ljubavnika.

Prema njezinoj priči, imala je aferu s danas 43-godišnjim pjevačem Justinom Timberlakeom dok je bio u vezi s holivudskom glumicom Cameron Diaz.

49-godišnja Zoe otkrila je za Daily Mail da je upoznala Timberlakea na zabavi organiziranoj u Playboyevoj vili te da je ona njemu prva prišla.

Priznala je da ju je pjevač isprva odbio, rekavši da je u vezi, no ona nije odustajala. Nastavila je sa svojim nabacivanjem i na sve dodala to da zvijezda 'Charliejevih anđela' trenutno nije s njim, pa je on na kraju 'popustio'.

Cameron Diaz i Justin Timberlake Izvor: Profimedia / Autor: Lisa Blumenfeld / Getty images / Profimedia

'Nije želio ispasti slabić. Ušli smo zajedno u špilju, skinuli sve sa sebe, iako je on ostao u boksericama, i onda smo se 'zezali'', otkrila je Gregory i dodala da nisu imali seksualni odnos, no 'mazili' su se i ljubili.

Inače, ovo nije prvi put da Gregory otkriva tajne slavnih muškaraca. Isto je 2019. napravila Alexu Rodriguezu, bivšem dečku Jennifer Lopez. Playboyeva zečica otkrila je da je Rodriguez, samo nekoliko tjedana prije negoli je zaprosio latino divu, njoj slao poruke seksualnog sadržaja.