praznik u rimu

I oni su obični turisti: Justin Timberlake i Jessica Biel uživaju u Rimu

02.10.2023 u 14:31

  • +3

Justin Timberlake i Jessica Biel

Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Poznati par iskoristio je početak listopada za razgledavanje glavnog grada Italije. Paparazzi su ih snimili dok su uživali u poznatim turističkim aktivnostima kao što je bacanje novčića u Fontanu di Trevi

Svi turisti koje put odnese u glavni grad Italije požele se vratiti, a čini se da je istu želju zaželio i svjetski poznati pjevač Justin Timberlake koji je u Rim doputovao sa suprugom Jessicom Biel. Paparazzi su ih uhvatili u šetnji Rimom, a par je večernju šetnju iskoristio za posjet najpoznatijoj talijanskoj fontani.

Justin Timberlake i Jessica Biel u subotu su ruku pod ruku došetali do Fontane di Trevi, a 42-godišnji pjevač i glumac nije odolio tradiciji bacanja novčića u fontanu. Običaj je baciti novčić desnom rukom preko lijevog ramena, a oni koji to naprave vratit će se u Rim.

Uz to, paparazzi su fotografirali pjevača koji je poput pravog turista fotografirao ambijent Rima.

Par je u braku od 2012. kada su se vjenčali na romantičnoj ceremoniji u Italiji. Nakon jedanaest godina braka, dvoje djece i pretrpanih rasporeda, glumica je otvoreno rekla da je ponekad izazov održati ljubavne odnose, no i ona i Timberlake se ne prestaju truditi.

'Justin uvijek govori: 'Ne možemo prestati izlaziti. Moramo nastaviti izlaziti.' I u pravu je - morate ići na spojeve. To vrijeme morate uzeti za sebe', objasnila je jednom prilikom govoreći o braku.

PREPUNE TRIBINE

Finale US Opena nisu propustile ni brojne poznate face; pogledajte tko je sve bio

Pogledaj galeriju