optužbe zbog pobačaja

Dok javnost optužuje Justina Timberlakea zbog Britney, u njegovu obranu stala je supruga Jessica Biel

01.02.2024 u 15:21

Bionic
Reading

Justin Timberlake nije objavio novu glazbu od 2018. godine, a kad je prije nekoliko dana izašla njegova nova pjesma mnogi su ostali zatečeni! Pjesmi u kojoj otkriva svoje negativne osobine dao je naslov 'Selfish', isti naslov koji nosi i pjesma iz 2011. njegove bivše djevojke Britney Spears

U listopadu prošle godine Britney Spears odlučila je objaviti memoare u kojima se dotaknula važnih događaja koji su obilježili njezin privatni i poslovni život, a jedno je priznanje ipak privuklo veću pozornost od drugih... Početkom 2000-ih Britney je bila u ljubavnoj vezi s Justinom Timberlakeom, a u memoarima je priznala da je tijekom njihove veze ostala trudna. To je priznanje navelo mnoge da promijene mišljenje o popularnom pjevaču, a njegova najnovija pjesma navodno je odgovor na otkrivenu tajnu.

'Justin definitivno nije bio sretan zbog trudnoće. Rekao je da nismo spremni imati dijete u našim životima, da smo premladi', napisala je Britney otkrivši da ju je Timberlake nagovorio da pobaci.

Upravo je tim priznanjem naštetila ugledu popularnog pjevača koji je već više od 10 godina u braku s glumicom Jessicom Biel.

Iako poljuljanog ugleda i reputacije, Timberlake je u prije nekoliko dana objavio pjesmu kojom se vratio na glazbenu scenu. Međutim, najnovija pjesma američkog pjevača nosi isti naziv kao pjesma koju je Spears objavila 2011. godine. Slučajnost ili?

U pjesmi 'Selfish' Timberlake otkriva svoju nježniju i emotivnu stranu, ali i svoju manu - sebičnost. Mnogi tako smatraju da se pjevač u pjesmi opravdava za svoje ponašanje prema djevojkama koje su trpjele njegove djetinjaste osobine. Pjesmu je iskomentirala i Britney Spears koja je samo 'potpalila' šuškanja da je njegova pjesma zapravo odgovor na njezine stihove.

'Želim se ispričati za neke stvari o kojima sam pisala u svojoj knjizi. Ako sam uvrijedila bilo koga od ljudi do kojih mi je iskreno stalo, jako mi je žao... Također sam htjela reći da sam zaljubljena u novu pjesmu Justina Timberlakea 'Selfish'', napisala je Britney na svojim društvenim mrežama.

Iako je svojom prvom pjesmom nakon 2018. godine očekivao zapaliti glazbene top ljestvice, mnogi su ga zbog cijele situacije s pobačajem osudili. U njegovu je obranu stala i njegova lijepa supruga koja je od njihovih zajedničkih trenutaka složila video zaželjevši mu sretan rođendan te poručivši kako će mu uvijek čuvati leđa.

stajliš par

Modno usklađeni Justin Timberlake i Jessica Biel dominirali na premijeri filma

Pogledaj galeriju