PRESRETNA MAJKA

Gotovo dva mjeseca nakon poroda zanosna supruga najbogatijeg Hrvata po prvi put pokazala kako uživa u majčinstvu

30.06.2018 u 14:40

Bionic
Reading

Svoju trudnoću Cristel Carrisi Lukšić skrivala je do samog kraja, a vijest o prinovi javnosti je obznanio djed malenog Kaija

Cristel Carrisi Lukšić supruga je najbogatijeg Hrvata, milijardera Davora Lukšića, ali i kći talijanskih pjevača Ala Bana Carrisija i Romine Power. Na svijet je 10. svibnja stigao nasljednik Lukšićeva bogatstva, a vijest o tome potvrdio je otac Cristel Carrisi Lukšić, Al Bano Carrisi, u finalu talijanskog showa 'The Voice' rekavši: 'Ovo su najsretniji dani u mom životu.'

Baš kao što je skrivala svoju trudnoću, tako je i sada Carrisi Lukšić štura u društvenomrežnim objavama fotkica prinove u svojoj obitelji, no ipak nije izdržala.

Cristel Carrisi Lukšić objavila je dvije fotkice na Instagramu na kojima ova zanosna ljepotica u kolicima šeće malenog Kaija.

Cristel i Davor, uoči dolaska prvog djeteta, odlučili su se skrasiti u Zagrebu te su i iznajmili luksuznu vilu u vlasništvu Luke Modrića. Upravo na jednoj od najatraktivnijih lokacija u podsljemenskoj zoni novopečeni će roditelji uživati u prvim danima sa svojim sinom.

  • +13
Davor Lukšić i Cristel Carrisi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić/Pixsell