DAVOR LUKŠIĆ

Najbogatiji Hrvat postao tata: Lijepa Cristel Carrisi Lukšić u tajnosti rodila sina u Zagrebu

14.05.2018 u 10:55

Bionic
Reading

Baš kako je otkrio trudnoću svoje kćeri za talijanske medije, tako je i sada talijanski pjevač Al Bano Carrisi priznao da je postao djed. Njegova kći i supruga najbogatijeg Hrvata, milijardera Davora Lukšića, Cristel Carrisi Lukšić, u Zagrebu je 10. svibnja rodila sina

Iako su talijanski mediji još u travnju pisali kako je kći pjevača Al Bana Carrisija i Romine Power, ujedno supruga najbogatijeg Hrvata Davora Lukšića, Cristel Carrisi Lukšić, u visokom stupnju trudnoće, ta se vijest Hrvatskom proširila gotovo mjesec dana kasnije, tek nekoliko dana prije rođenja njihovog prvog djeteta.

Na svijet je 10. svibnja stigao nasljednik Lukšićeva bogatstva, a vijest o tome potvrdio je otac Cristel Carrisi Lukšić, Al Bano Carrisi, u finalu talijanskog showa 'The Voice' rekavši: 'Ovo su najsretniji dani u mom životu.'

  • +5
Cristel Carrisi i Davor Lukšić Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX

Baš kao i cijela njezina trudnoća, tako je i porod supruge Davora Lukšića prošao u najvećoj tajnosti, a kako donose talijanski mediji, njihov sin rođen je u Zagrebu.

Ponosni djed Al Bano Carrisi rekao je kako želi biti 'čarobni djed', ali i da namjerava napisati pjesmu koju će posvetiti svom prvom unuku. Uoči rođenja u Zagrebu je boravila i Cristelina majka Romina Power, koju je Jutarnji list snimio s bračnim parom Lukšić pri izlasku iz poznatog zagrebačkog restorana.

  • +13
Davor Lukšić i Cristel Carrisi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić/Pixsell

Cristel i Davor, uoči dolaska prvog djeteta, odlučili su se skrasiti u Zagrebu te su i iznajmili luksuznu vilu u vlasništvu Luke Modrića. Upravo na jednoj od najatraktivnijih lokacija u podsljemenskoj zoni novopečeni će roditelji uživati u prvim danima sa svojim sinom.