CRISTEL CARRISI

Brak s jednim od najbogatijih Hrvata i troje djece nisu je spriječili da ostvari svoj najveći san

26.05.2023 u 14:56

Bionic
Reading

Točno tri godine su prošle otkako je kći Al Bana i Romine Power i supruga Davora Lukšića odlučila uzeti odmor od društvenih mreža, a danas se vratila u velikom stilu kako bi se pohvalila velikim uspjehom

Mnogi su ostali iznenađeni kada je Talijanka Cristel Carrisi, kći glazbenika Ala Bana i Romine Power, u svibnju 2020. objavila na svom Instagram profilu objavila kako napušta društvene mreže.

Bio je to logičan slijed nakon što je, kako je objasnila, sama sebi godinama govorila da treba ugasiti Instagram račun, svjesna da ljudi objavljuju iskrivljenu realnost, zbog kojeg najviše pate mladi, koji svoje uzore traže upravo na društvenim mrežama.

Cristel Carrisi račun nije ugasila, ali je pune tri godine bila neaktivna na njemu. Sve do danas kada je tamo objavila niz fotografija i videa kako bi se pohvalila velikim uspjehom.

  • +4
Cristel Carrisi Izvor: Profimedia / Autor: Pacific Press / ddp USA / Profimedia

Supruga jednog od najbogatijih Hrvata, Davora Lukšića, posljednjih godina nije bila fokusirana samo na obitelj i troje djece koje ima s Lukšićem, već i na obrazovanje.

Kako je otkrila, ovih je dana primila diplomu na Harvardu, zbog čega ponos nije mogao sakriti niti njezin suprug, koji se sa Cristel nalazi na jednoj fotografiji.

Cristel Carrisi i Davor Lukšić upoznali su se 2012. u New Yorku, a vezu su ozakonili četiri godine kasnije spektakularnim vjenčanjem u Italiji, u povijesnom gradiću Lecceu. 2018. dobili su sina Kayja Tyronea, a godinu kasnije i Cassiju Yleniju. U rujnu 2021. njihovoj se četveročlanoj obitelji pridružio i peti član - još jedna djevojčica, kojoj su roditelji nadjenuli ime Rio Ines.