CRISTEL CARRISI LUKŠIĆ

Svoju trudnoću skrivala je do kraja, a fotografiju iz najljepšeg perioda života objavila je tek sada

11.06.2018 u 10:00

Bionic
Reading

Ona je supruga najbogatijeg Hrvata, milijardera Davora Lukšića, ali i kći talijanskih pjevača Ala Bana Carrisija i Romine Power, koja je prije točno mjesec dana postala prvi put mama. Cristel Carrisi Lukšić rodila je sina, kojem su ponosni roditelji dali ime Kai, a kako je izgledala u trudnoći, koju je skrivala, pokazala je tek sada

Kada se svega nekoliko dana prije negoli je 10. svibnja na svijet stigao novi nasljednik dinastije Lukšić otkrilo da je supruga najbogatijeg Hrvata, milijardera Davora Lukšića, i kći talijanskih legendi Ala Bana Carrisija i Romine Power, Cristel Carrisi Lukšić, u visokom stupnju trudnoće, javnost se poprilično iznenadila.

Budući da su trudnoću skrivali od medija, ali i obitelji, pa je tako njezin otac Al Bano Carrisi doznao tek mjesec dana prije poroda da mu je kći trudna i da će postati djed, iznenađenje je time bilo veće, a lijepa Cristel tek je sada, mjesec dana nakon poroda, na Instagramu objavila i svoju fotografiju iz trudničkih dana.

U visokom stupnju trudnoće Cristel Carrisi Lukšić pozirala na drvenoj ogradi, nježno dodirujući trudnički trbuh, a ispod fotografije je napisala: 'Mjesec dana s tobom! Cijeli moj ocean u jednoj kapljici vode. Kai.'

  • +13
Davor Lukšić i Cristel Carrisi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić/Pixsell

Maleni dječak dobio je ime Kai, a sada se čeka i pjesma njemu u čast, jer je Al Bano rekao kako će je napisati za svog prvog unuka.