24 SATA KASNIJE

Gostovanje Meghan Markle u Vogueu već je izazvalo lavinu reakcija, a pale su i prve optužbe za kopiranje

30.07.2019 u 12:27

Bionic
Reading

Nisu prošla ni 24 sata otkako je otkrivena nova naslovnica britanskog izdanja Voguea, u kojem se, kao gost urednik, pojavila vojvotkinja od Sussexa, a to je izdanje već dobilo niz negativnih komentara. Među njima su i optužbe Samanthe Brett i Steph Adams, koje tvrde kako je Meghan Markle kopirala naslovnicu njihove knjige 'The Game Changers', na kojoj je, kao dio produkcije, radila i ona sama

Gotovo sve što Meghan Markle napravi bude dočekano na nož, a tako je bilo i sada, nakon što je otkrivena posljednja naslovnica britanskog izdanja Voguea, na kojoj je ona radila kao gost urednik. Naime, autorice knjige 'The Game Changers' Samantha Brett i Steph Adams optužile su vojvotkinju od Sussexa da je kopirala naslovnicu njihove knjige, a da stvar bude još zanimljivija, Meghan Markle je radila na njoj, i to u produkcijskom dijelu.

Naime, Meghan Markle napisala je esej povodom izlaska te knjige prije gotovo tri godine, a čini se da je upravo u njoj pronašla inspiraciju za naslovnicu jer neodoljivo nalikuje na knjigu. I naslovnica Voguea, baš kao i knjiga, sastoji se od crno-bijelih fotografija petnaest uspješnih žena.

Samantha Brett izjavila je za Daily Mail kako je ostala bez riječi kada je ugledala naslovnicu Voguea, u kojem je Meghan Markle bila gost urednik.

'Ne možemo reći, sve to nam laska jer očito joj se svidio naš koncept. Volim Meghan i njezin sam veliki obožavatelj, no ako nas je doista bestidno kopirala, onda je to razočaravajuće', rekla je Samantha Brett.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Službene izjave Voguea ili Meghan Markle još nema, stoga se ne može sa sigurnošću tvrditi da je to doista bila ideja vojvotkinje, no ono što se zna je da je po njezinom nahođenju napravljeno 16 pločica na naslovnici, a upravo to 16. mjesto, koje je zapravo ogledalo, stavljeno je kako bi čitatelj, dok drži naslovnicu u rukama, imao osjećaj da je i on dio svega.

No nije to jedino zbog čega je Meghan ponovno na udaru javnosti. Stanovnici Velike Britanije ponajviše joj zamjeraju to što među 15 žena kojima se divi nije stavila i baku svog supruga, samu kraljicu Elizabetu II.