NOVA PRAVILA

Meghan Markle i princ Harry ponovno naljutili britansku javnost

27.07.2019 u 11:49

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry koji su 6. svibnja prvi puta postali roditelji, zbog svojih su poteza sve češće na meti britanskih medija koji im poprilično toga zamijeraju

Vojvode od Sussexa s malenim Archiejem trenutačno žive u Frogmore Cottageu koji je preuređen prema njihovim zahtjevima, a smislili su i niz strogih pravila ponašanja za svoje susjede što je ponovno naljutilo Britance.

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, ta su pravila namijenjena za osobe koje žive u blizini njihovog doma, a većinom se radi o zaposlenicima kraljevske obitelji, a kako pišu britanski mediji, nitko od njih ne bi trebao razgovarati s parom, dirati njhove pse ili malenog Archieja niti se nuditi da im pričuvaju sina.

'Prvi put čujemo takvo što. Čak nam takvo nešto nisu rekli ni za kraljicu Elizabetu. Dapače, ona je sretna kad je ljudi pozdrave', komentirao je jedan izvor, objavio je The Sun. Iz Backingamske palače pokušali su odmah brže bolje izgladiti neugodnu situaciju pa je glasnogovornik Buckinghamske palače izjavio kako Meghan Markle i princ Harry nisu znali da su se takve upute proširile.

'Vojvoda i vojvotkinja nisu znali za to i nisu bili uključeni u koncept ili sadržaj. To su bile dobronamjerne upute koje su trebale pomoći maloj zajednici da prihvate dva nova stanovnika i da im pomognu u mogućim susretima', objasnio je.

  • +7
Meghan Markle na Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, vojvode od Sussexa sve su manje simpatični britanskoj javnosti, a nedavno su razmaženi zahtjevi Meghan Markle na Wimbledonu izazvali također burne reakcije.

  • +24
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Američka glumica tražila je da se zabrani gledateljima na tribinama da fotografiraju u njezinom smjeru, iako je većina njih željela ovjekovječiti nastup slavne Serene Williams, inače Meghanine bliske prijateljice, a javnost se dodatno razljutila nakon što su shvatili da je područje oko njezinog mjesta na tribinama u potpunosti raščišćeno.

Na Wimbledonu je tako ostalo prazno 40-ak sjedala u VIP zoni, a Meghan je meč pratila u pratnji dviju dobrih prijateljica - Genevieve Hillis i Lindsay Roth. Iza njih sjedila je njezina osobna asistentica, ali i nekoliko članova osiguranja.