bez zadrške

Goran Bare: 'Više ne izlazim pijan na binu niti drogiran. To je veliko olakšanje za bend'

19.12.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Karizmatični frontmen spreman je za dosad najveći koncertu, koji će sa svojim Majkama održati 22. prosinca u zagrebačkoj Areni. Nedavno je izjavio kako je trenutno u dobrom razdoblju

'Nije baš da sam top. Ali sam ono što bi se reklo... Više ne izlazim pijan na binu niti drogiran. To je veliko olakšanje za bend, to su me oni sami zamolili. Ja sam im obećao i toga se držim', izjavio je Goran Bare za 24sata. Dodao je: 'Ja sam svom bendu obećao: 'Od mene više nećete doživjeti to da budem na bini onakav kakav sam bio prije, da blebećem svakakve gluposti'. Od tada su nam koncerti prepuni, punimo sve živo, jako je velik interes, čak ne možemo toliko ni svirati, već sam omatorio', rekao je kroz smijeh.

Priznao je da mu je sada tako lakše i da mu je prije koncerta bilo dosadno. Ispričao je kako je ranije pio do samog nastupa pa je onda blebećetao gluposti, trkeljao... Svjestan je da to nije bilo dobro i da se nešto moralo promijeniti te da je od tada 'zaista kao da je nastupila neka nova mladost'.

  • +3
Goran Bare Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Rekao je da 'ne zna tko je Aleksandra Prijović niti će ikad saznati'. Kaže da ga je baš briga, ali da je 'fenomen i kao magnet, očito privlači ljude'. Kazao je da nema treme pred koncert u Areni osim 'pozitivne nervoze jer želi da sve ispadne dobro'. Od prvoga koncerta, kad je imao 15 godina, 'kad je bubnjao na kanistru za ocat Kisko, do danas nikad nije imao tremu'. Prisjetio se da je samo jednom osjetio tremu odnosno više zbunjenost kad je izašao sa zadnjeg liječenja, 2009. godine. Imali su svirku i 'bio je čist k'o suza' što mu je bilo novo iskustvo i šok'.

sinoć

Ovo može samo Bare: Pogledajte kako je rock legenda zapalila splitske Gripe

Pogledaj galeriju

Otkrio je da je razmišljao da napravi božićnu pjesmu no vidio je da mu to ne ide, da nije to za njega zato što 'njegov odnos prema Božiću nije kao kod drugih ljudi'. Božić nikad nije 'doživio onako kako ga doživljavaju drugi ljudi, u krugu obitelji, da se nešto jede, slavi'. Njegova obitelj je tako živjela, ali on nije bio s njima. Jako mlad je otišao iz kuće, bio je malo u Beogradu, Zagrebu, malo u Vinkovcima kod pokojnog prijatelja Pave...

U NOVOM ZAGREBU

Brojni poznati došli su na otvorenje nove gastro oaze: Goran Bare pokazao plesno umijeće

Pogledaj galeriju