uvijek direktan

Goran Bare nasmijao gledatelje komentarom o glazbi koju vole mladi: 'To je udaranje'

27.09.2023 u 09:37

Bionic
Reading

Ikona domaćeg rocka i njegove Majke spremaju se za još jedan veliki rock spektakl. Ove subote nastupit će u Ciboni, odnosno, u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu, a to je bio povod za gostovanje na HTV-u

U emisiji 'Kod nas doma' s voditeljicom Barbarom Kolar legendarni roker prošao je brojne teme, a jedna su i današnji glazbeni trendovi. Najblaže rečeno - nije oduševljen.

'Ovo što sad čujem na radiju, to mi ne zvuči na ništa zapravo… Ne želim nikog vrijeđati, ali jednostavno to je udaranje, nekakve djevojke pjevaju aaa move your body, ovo ono, tamo vamo, trči, vrati se, donesi', slikovito je opisao Goran Bare na HTV-u.

Voditeljica ga je suptilo navela da ispriča još ponešto o domaćoj glazbi. 'Ono ti spotovi ogavni. Ne bih htio… Počet ću, onda me nitko neće moći zaustaviti i onda će biti belaja', iskren je bio roker.

U emisiji je među ostalim otkrio ima li tremu uoči zagrebačkog koncerta. 'Ja sam već toliko dugo na sceni da to meni uobičajeno stanje. Sve ima svoju ljepotu i svoju ružnu stranu. To je moj posao, to je moje zanimanje, to je moj život, to je sve što sam ja, to najviše volim, s tim se bavim i sretan sam zbog toga'. Najavio je i skorašnju objavu novog materijala.

  • +3
Goran Bare Izvor: Cropix / Autor: Vanesa Pandzic