neuništivi roker

Goran Bare: 'Sreća je kad osjetiš da si zadovoljan, a život je muka'

11.11.2020 u 20:00

Bionic
Reading

Legendarni glazbenik, neumorni rock'n'roll frontman nedavno je izjavio da bi volio da ga netko zaposli. Bio bi DJ-a na radiju, kopač krumpira ili prodavač jer ima trgovački a i ugostiteljski ispit pa može biti i konobar. Požalio se da živi na rubu egzistencije i poručio da ako netko treba radnika neka ga nazove. Sada je bez zadrške progovorio i o drugim temama

Agonija glazbenika iz dana u dan samo se povećava, ništa konkretno još uvijek nije na vidiku, ali je dobio dvije ponude za snimanje radijske reklame. 'Smisao života? Nema smisla života, život živiš ili ga prekineš', ustvrdio je Goran Bare na gostovanju u Podcast Inkubatoru.

Izjavio je da ne voli snimati spotove, da ga nikad nije sram. Na pitanje što misli o velikom porastu vjernika koji misle da su veći katolici od pape glazbenik je imao spreman odgovor. 'Mislim da su veći katolici od pape jer papa uopće nije katolik. Ja mislim da je papa pravoslavac. Mislim da je to dosta velika pogreška', kazao je.

'Sreća je kad osjetiš da si zadovoljan, a život je muka', poručio je među ostalim rocker. Prisjetio se i anegdote iz svog nekadašnjeg kultnog kafića Bare kojeg je devedesetih imao u Vinkovcima. 'Momci su iz mog kafića išli na Kupreško polje, bio je 10. mjesec, rekli su da će se vratiti do Božića. Vratili su se za tri godine, pa bacili kod mene bombu, pošikali par rafala po kafiću', izjavio je razočarano. Pitanje u kakvim je bio odnosima s Dinom Dvornikom rekao je da je on bio njegov brat. U Vinkovce, kaže, ne dolazi jer ga tamo nitko ne podnosi, ali da je Satan Panonski bio heroj. Od najtežih droga probao je morfij, a najbolji gitarist u bendu bio mu je Zoran Čalić.

Izvor: Društvene mreže