uveseljava sebe i druge

Goran Bare pratitelje zabavlja komentarima na razne teme: 'Severina, dušo materina. Crni ovan je pred vratima'

16.04.2020 u 14:05

Bionic
Reading

Jedini istinski hrvatski roker već neko vrijeme je prisutan na Facebooku iako se dugo opirao od društvenih mreža. Osim sad već standardnih javljanja uživo iz svog doma, Goran Bare pratitelje zabavlja komentarima na razne teme, u sebi svojstvenom stilu

Na Facebooku je Goran Bare među ostalim podijelio šalu na svoj račun i na račun 5G mreže o kojoj se vode 'ratovi' na društvenim mrežama.. 'To je jedna vic-šala koju sam čuo ovih dana', komentirao je ispod statusa 54-godišnji legendarni roker.

Dotakao se i svoje kolegice Severine. Najprije je 'izreklamirao' njezin program na Youtubeu, a onda je napisao da nema što raditi pa naziva i komentira. Nije poznato na što se referirao u toj objavi, a u komentarima je pjevačici poručio: 'Severina, dušo materina. Crni ovan je pred vratima'.

'Ne želim biti umrežen, imao sam jedan pokušaj i vidio da to zaista nije za mene. Znači, društvene mreže me uopće ne zanimaju, a s fanovima komuniciram na koncertima', svojedobno je izjavio za tportal. No, s vremenom je promijenio mišljenje. Prošla godina bila je jedna od najuspješnijih u njegovoj karijeri. Osim izuzetno hvaljenog albuma 'Nuspojave' po prvi put je solo nastupio na stadionu Šalata, a među ostalim je objavljena i monografija 'Goran Bare – Budi ponosan' koju je napisao Aleksandar Dragaš.