RIJEČI PREPUNE EMOCIJA

Glazbenici tuguju zbog preranog odlaska Taylora Hawkinsa, a ovako su se od njega oprostili Ringo Starr, Billy Idol, Nickelback...

26.03.2022 u 09:40

Bionic
Reading

Prerana i iznenadna smrt Taylora Hawkinsa, bubnjara legendarnih Foo Fightersa, šokirala je svijet, a posebice njegove kolege glazbenike, koji se od jutra dirljivim riječima od njega opraštaju putem društvenih mreža

Nakon što je u svojoj hotelskoj sobi u Bogoti pronađen bubnjar Taylow Hawkins, ne pokazujući znakove života, članovi Foo Fightersa imali su najteži zadatak - sa svijetom podijeliti vijest kako je njihov vječito nasmijani kolega preminuo.

Tužnu vijest objavili su na službenom Twitter profilu, a ubrzo su se potom, upravo putem društvenih mreža, krenuli oproštati od legendarnog bubnjara mnogi glazbenici koji su imali čast ga poznavati ili raditi s njim.

  • +3
Taylor Hawkins Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Miley Cyrus objavila je kako će svoj idući koncert posvetiti upravo Tayloru Hawkinsu, a dirljivo sjećanje na njega podijelio je i bubnjar Blink-182, poznat i kao zaručnik Kourtney Kardashian, Travis Barker.

https://www.tportal.hr/media/thumbnail/w600/1666711.jpeg