OPET NA OKUPU

Još se samo njega čekalo; zadnji član 'Prijatelja' pridružio se Instagramu

07.02.2020 u 15:45

Bionic
Reading

Famozna šestorka iz 'Prijatelja' sada se druži i na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu. Instagramu se nakon dugog opiranja pridružio Matthew Perry

'Zašto ti je toliko trebalo?', upitala je Jennifer Aniston svog kolegu sa seta 'Prijatelja' ironičnim tonom, nakon što se Matthew Perry sinoć napokon pridružio najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu - Instagramu.

Na mreži ga je u nevjerojatnom roku počelo pratiti 1,9 milijuna obožavatelja te nakon negodovanja otvorio svoj profil za javnost, no na njemu još uvijek nema objava. Poznata šestorka iz serije 'Prijatelji' koja i danas, 26 godina nakon emitiranja oduševljava javnost i pravi je televizijski fenomen, sada je napokon na okupu.

Dobrodošlicu na Instagram, Matthewu poznatom po ulozi Chandlera Binga pružila je i kolegica Lisa Kudrow objavivši zajedničku fotografiju iz mladih dana.

'Napokon, ne mogu vjerovati svojim očima!!', napisala je Kudrow, a u komentarima su se odmah javile Aniston i Courteney Cox.

Podsjetimo, Aniston je u listopadu prošle godine odlučila napraviti Instagram profil i tada oborila sve rekorde. U manje od 24 sata njezinu prvu fotografiju lajkalo je gotovo 8,5 milijuna ljudi diljem svijeta te je dobila čak 6,7 milijuna pratitelja. Danas popularnu glumicu prati 27 milijuna ljudi.