ARTHUR CHATTO

Gdje su ga do sada skrivali? Nazivaju ga najzgodnijim članom kraljevske obitelji, a zbog odluke da postane marinac, ponos ne krije ni sama kraljica

01.09.2021 u 21:00

Bionic
Reading

Zgodni unuk kraljičine sestre, pokojne princeze Margaret, postat će prvi u kraljevskoj obitelji kojemu je pripala čast da služi u marincima, iako je to svojedobno trebao biti princ Edward, koji je odustao od svega usred školovanja. Arthur trenutno studira geografiju na prestižnom fakultetu u Edinburghu, a prije toga je, baš poput Harryja i Williama, pohađao Eton College, a radi i kao licencirani fitness trener

Sin jedine kćeri princeze Margaret, Lady Sarah i nekadašnjeg glumca Daniela Chattoa, 22-godišnji Arthur Chatto, postat će prvi marinac u kraljevskoj obitelji. Zgođušni Arthur unuk je pokojne princeze Margaret, kraljičine sestre, koja i sama ne krije koliko je ponosna i sretna zbog njega. Inače, prije njega u marince je pokušao pristupiti samo princ Edward, koji je 1986., nakon samo četiri mjeseca napornih priprema, odustao od svega.

Arthur inače studira geografiju na fakultetu u Edinburghu, osobni je fitness trener i u slobodno se vrijeme bavi modelingom, a formu je ovog ljeta, tijekom boravka u Balmoralu kod kraljice, održavao hodajući po tridesetak kilometara dnevno i kampiranjima u divljini u škotskom gorju.

'Rekao je kraljici da je primljen na obuku čime je ona oduševljena. Arthur je primljen zajedno s ostalim kandidatima i počeo je već sa zahtjevnim treninzima i želi ostvariti ono što princu Edwardu nije uspjelo', otkrio je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Prošle godine je uspješno sudjelovao i u veslačkoj ekspediciji dugoj 41 dan, kada je s drugim veslačima obišao cijelo Ujedinjeno Kraljevstvo. Taj dugi put priveo je kraju u kolovozu 2020., a na cilju ga je dočekala cijela obitelj, predvođena uplakanom majkom, ali i djevojkom Lizzie Friend.

  • +7
Arthur Chatto Izvor: Profimedia / Autor: Peter Jolly / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zahvaljujući svom izgledu ima brojne obožavateljice, s Britanci ga smatraju i najzgodnijim plemićem u zemlji koji je iza sebe ostavio prinčeve Williama i Harryja.