otvorila dušu

Gdje se skrivala Stefany Hohnjec? Vratila se onome što joj najbolje ide

Stefany Hohnjec

Stefany Hohnjec

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Nekad medijski vrlo eksponirana kao manekenka i Miss sporta 2004. godine, koja se bavila ritmičkom gimnastikom i sudjelovala na europskim i svjetskim natjecanjima kao reprezentativka Hrvatske, danas vodi neki posve drukčiji život. Stefany Hohnjec živi daleko od medija te se okrenula vjeri koja joj pomaže u svakodnevnom životu i sportu kojim se i dalje bavi

'Nakon povratka iz Kine, u kojoj sam u Pekingu radila u privatnoj sportskoj akademiji, s djecom predškolskog i školskog uzrasta, po povratku u Hrvatsku zaposlila sam se u struci u jednoj firmi, u kojoj sam dvije godine radila kao menadžer za marketing i prodaju', ispričala nam je Stefany Hohnjec.

Osim toga, ostvarila je svoj dugogodišnji plan - otvorila je i klub ritmičke gimnastike.

'Cijeli život znam u srcu da će ritmička gimnastika biti dio mog života i da ću se time baviti, ali nisam znala kada će biti taj pravi trenutak da ostvarim svoj san i otvorim svoju školu ritmike. Zadnjih godinu i pol imala sam sve češće misli o ostvarivanju toga i stvari su se polako počele događati u tom smjeru. Počela sam rad u drugim klubovima i upisala Stručni studij za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. U roku od godinu dana odlučila sam pokrenuti svoju školu ritmike i započeti s onime što volim te sam otvorila Klub ritmičke gimnastike Stefany Hohnjec na lokacijama u Velikoj Gorici i Zagrebu, koji će s radom započeti sljedeći tjedan', ispričala je.

Klub ritmičke gimnastike Stefany Hohnjec je klub za rad s djevojčicama predškolske i školske dobi.

'Kroz vježbe ritmičke gimnastike, igru i ples, bez rekvizita i s rekvizitima - vijača, obruč, lopta - te kroz različite druge vježbe djeca razvijaju motoričke sposobnosti i vještine te usvajaju radne navike za ritmičku gimnastiku i ostale sportove. Kao dugogodišnja ritmička gimnastičarka, višegodišnja reprezentativka, višestruka državna prvakinja te sudionica europskih i svjetskih prvenstava, s iskustvom rada s djecom u Kini, Dubaiju i Hrvatskoj, želim prenijeti svoje znanje na nove generacije', poručuje.

  • +4
  • +1

Stefany Hohnjec

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Svoje slobodno vrijeme koristi za molitvu te u njoj pronalazi unutarnji mir.

'Vjera je moj oslonac i snaga u životu kako bih svaki dan mogla kročiti u nove izazove i životne situacije. Moja vjera je dio mene i pomaže mi kako bi moj život bio ispunjen i imao smisla. Sretna sam što time mogu pomagati i raditi s mladima kroz Kursiljo, pokret malog kršćanstva, i biti animator na krizmaničkim tečajevima', pojasnila je Stefany.

I dalje, kaže, voli sport i baviti se različitim sportskim aktivnostima, čitati, provoditi vrijeme u prirodi i s ljudima koje voli. 'Prava vrijednost i ono što je meni najbitnije u životu jest stvoriti svoju obitelj', poručila je.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!