RIJETKI PRIZORI

Kako poznate Hrvatice izgledaju u trenirci

14.05.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Da ne bude zabune - nije nimalo lako uhvatiti naše zvijezde u trenirci i tenisicama, čak ni subotom u gradu. Skockaju se za špicu kao i za praćenje modnih revija… Ipak smo prikupili nekoliko zanimljivih kadrova

Voditeljica Antonija Blaće toliko je sigurna u sebe da iz kuće izlazi i bez šminke, a i kad je u trenirci, djeluje kao da upravo uživa u ležernom stylingu. Svi volimo ta Tonkina bezbrižna, neopterećena pojavljivanja.

Renata Sopek, naša poznata fitnes majstorica, također je na ulici češće u minicama i štiklama nego u trenirci i svojim uskim fitnes opravicama od kojih mnogima rastu zazubice. Sva Renatina izdanja su atraktivna, nema se što prigovoriti, a poneki modni gaf ostavljamo našem Fashion Guruu.

Stefani Hohnjec za vikend šetnje gradom voli komotniju odjeću i cipelice, ali ipak zna biti uhvaćena i u trenirci od glave do pete. Čak!

Bivša manekenka i voditeljica Lana Pavić na zagrebački je Cvjetni trg u smeđoj trenirci i tenisicama došla u društvu prijateljica, te se, neopterećena izgledom i kilogramima, počastila finim jelom i sokom. Malo oduška svakome godi. Lana Klingor također je poznata kao ljubiteljica sportskih izdanja, a odaziva se i na sportska događanja i promocije u gradu. Još jedna Lana voli sport, a to je Lana Banely koja trenira taekwondo. Da lijepoj sportskoj voditeljici i trenirka dobro stoji, suvišno je naglašavati.

Aleksandru Grdić nije lako uhvatiti u sasvim sportskoj odjeći, barem ne na špici, manekenka zna da joj minice najbolje stoje. No, uhvaćena u sportskom điru s kolegicom Stefany, bila je sasvim simpatičan prizor.

Lana Pavić
Hrvatica koja slovi kao pobornica mode, voditeljica Nevena Rendeli, odazvala se s na malonogometni turnir, gdje je u gotovo seksi izdanju trčala uz Petru Nižetić, Marijanu Batinić, Andreu Bucu i Marinu Medved. Prava rijetkost za ljepotice koje volemodu i šik outfite.

Tatjana Jurić
pokazala je svoje umijeće rolanja i malo tko se ne bi okrenuo za njom kad krene zagrebačkim stazicama. Mirna Zidarić pak voli džogirati, a u uskom sportskom izdanju fotografi su je uhvatili tijekom učestale jutarnje rutine.

Neven Ciganović
i za modno događanje obući će sportivo look ako mu se tog dana prohtije, ali svima je već jasno da on neće na sebe staviti bilo što, pa ni bilo kakvu trenirku. O svemu je on dobro promislio uoči Noći hrvatskih dizajnera kada je u trenirci došao podržati dizajnerski dvojac Elfs.

Pogodite tko si može priuštiti najkraće minijaturne pamučne sportske hlačice, visoke platnene tenisice i malu majičicu i šetati špicom! Ako to itko može, onda može Ella Dvornik