NEOBIČAN PRIZOR

Gdje je nestao Ben? Zgodna Ana de Armas sama u šetnji s psom

26.04.2020 u 09:25

Bionic
Reading

U vremenima svakodnevnog prebrojavanja novozaraženih i skrivanja od koronavirusa po kućama, jedan od rijetko lijepih prizora su svakodnevne romantične šetnje Bena Afflecka i njegove nove djevojke Ane de Armas, stoga je solo pojavljivanje lijepe Kubanke u šetnji s psom izazvalo nemalo čuđenje

Dok se mnoge slavne osobe u vrijeme karantene u javnosti pojavljuju nemarno odjevene i bez šminke, atraktivna Ana de Armas u romantičnim šetnjama sa svojim dragim uvijek je pomno dotjerana, a tako je bilo i u ovom solo izlasku na svježi zrak.

Za kratku šetnju psa lijepa glumica je odjenula bež majicu na tregere pripijenu uz tijelo, a iste su boje bile i njezine široke hlače, kao i pulover svezan oko struka.

Za šetnju osunčanim ulicama LA četvrti Pacific Palisades zgodna Kubanka je odabrala crne kožne sandale, uz koje je sparila i crnu kožnu torbicu.

Unatoč preporukama lokalnih vlasti o nošenju maski na licu zbog pandemije koronavirusa, de Armas je susjedstvom odlučila prošetati svoj prekrasan osmijeh.

Nakon romantičnih putovanja u Kostariku i Kubu, osarovac Ben Affleck i Ana de Armas odlučili su se za zajedničku izolaciju u njegovoj kući u Pacific Palisades.

Susjedi slavnog para za časopis People su izjavili kako se Ben i Ana očito odlično zabavljaju, kad kuću napuštaju samo za šetnju psa susjedstvom.

'Ben izgleda nevjerojatno sretan. Zavodljivi su i šašavi, a Ana se uz njega stalno smije', otkrio je izvor.

Par se upoznao prošle godine na snimanju trilera 'Deep Water' u kojem glume par.

Izvor iz filmskih krugova ranije je izjavio kako je kemija među njima bila vidljiva od početka.

'Ben se s Anom uvijek činio opušten i sretan, ali u ono vrijeme nije bilo naznaka romantike', rekao je izvor i dodao kako je Affleck bio vrlo fokusiran na snimanje fantastičnog filma.

  • +5
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia