PRONAŠLI SMO i JEFTINIJE VERZIJE

Ova efektna haljina kao stvorena je da se nosi na tenisice, a plus joj je što pristaje svakoj figuri

17.04.2020 u 10:17

Bionic
Reading

Lijepa djevojka Bena Afflecka, Kubanka Ana de Armas, oduševila nas je svojom upečatljivom, a opet vrlo jednostavnom odjevnom kombinacijom, odlučivši se za spoj karirane haljine i bijelih tenisica. Na svu sreću znamo o kojoj haljini je riječ, a za svaki slučaj pronašli smo i nekoliko dostojnih zamjena

Ako smo nešto naučili iz ljeta u ljeto, to je da u našem ormaru, tik uz sandale, uvijek moraju stajati bijele tenisice. Obične bijele tenisice bezvremenski su komad koji pristaje uz apsolutno sve što vam padne na pamet, a posljednjih godina trendseterice ih se ne mogu zasititi u kombinaciji s haljinama.

Na ovaj modni spoj slaba je i nova djevojka holivudskog glumca Bena Afflecka, lijepa kubanka Ana de Armas od koje se zvijezda filmova 'Dobri Will Hunting' i 'Armageddon' posljednjih tjedana doslovno ne odvaja ni trenutka. Slavni par odlučio je nakratko izaći iz izolacije i sunčani dan iskoristiti za šenju plažom u Los Angelesu sa svojim krznenim ljubimcima.

  • +8
Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nova Bondova djevojka, koja se proslavila ulogama u horor filmu 'Kuc kuc' i krimi drami 'Psi rata', za šetnju je odabrala jednostavnu, a istovremenu vrlo efektnu haljinu midaksi dužine s kariranim printom, koju je uskladila s klasičnim bijelim tenisicama.

Riječ je o trenutno vrlo popularnoj haljini skandinavskog brenda Ganni koji su 2009. pokrenuli supružnici Nicolaj Reffstrup i Ditte Reffstrupn, a moguće ju je kupiti po cijeni od 2000 kuna. Ganni je proteklih godina dobio naklonost brojnih svjetskih trendseterica, a obožavaju ga i brojne Hrvatice, uključujući Jelenu Rozgu, Olju Vori, Ivu Šarić i Nikolinu Lacković.

Nažalost, za mnoge je ova haljina preskupa, no tu uskačemo mi. Pronašli smo nekoliko sličnih modela haljina koje će se savršeno sljubiti s vašim bijelim tenisicama koje jedva čekaju da ih prošetate gradskim ulicama, jednom kada se izolacija okonča i život vrati u normalu.

Slični modeli