ANA DE ARMAS

Zna kako se privlače pogledi: Lijepa djevojka Bena Afflecka i u doba korone izgleda senzacionalno

19.04.2020 u 13:27

Bionic
Reading

Glumica Ana de Armas, zgodna Kubanka koja je osvojila srce Bena Afflecka, i da se trudi ne može proći nezapaženo

Atraktivna glumica ponovno je privlačila poglede dok je u društvu slavnog glumca šetala njihovog krznenog ljubimca. Ana i 16 godina stariji Ben Affleck izolaciju odrađuju u njihovoj zajedničkom luksuznom domu na lokaciji Pacific Palisades u Los Angelesu gdje su im susjedi mnoga poznata lica iz svijeta filma i glazbe.

  • +5
Ana De Armas Izvor: Profimedia / Autor: BROADIMAGE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / BACKGRID USA/ PROFIMEDIA

Baš poput ostalih stanovnika našega planeta ovaj glumački par povukao se u svoj dom, no svaki njihov izlazak spremno čekaju fotografi koji vrebaju slavne i poznate oko njihovih luksuznih vila, obzirom da je i svijet showbusinessa paraliziran zbog globalne pandemije.

Premda slavne i poznate isključivo viđamo u casual izdanjima poput tajica ili trenirki, lijepa Ana se itekako potrudila oko outifta.

Ako još dvojite oko toga hoće li ženstvene haljine na preklop i ove godine biti in, razuvjerit će vas u trenu outfit nove Bondove djevojke. Spremno je uskočila u zanimljivu mini haljinu od kože na preklop koju je upotpunila modnim komadom koji će uvijek biti u modi - bijelim tenisicama.

Ovaj look koji je u prvi plan stavio njezine vitke noge, začinila je i maskom za lice veselog uzorka.

  • +8
Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bez obzira odlučite li se za mini, midi ili midaxi varijantu ovog praktičnog modela haljine koju je među prvima popularizirala Diane von Furstenberg, izgledat ćete kao da ste se došetali s modne piste, a upravo s tenisicama su savršen spoj za privlačenje pogleda.

  • +25
Haljine na preklop Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ana je velika ljubiteljica outifita koju uključuju tenisice i haljine koji već nekoliko sezona dominiraju i gradskim ulicama.

Ana i 47-godišnji glumac i redatelj koji iz braka s glumicom Jennifer Garner ima troje djece, upoznali su se na setu filma, erotskog trilera 'Dark Water' čija se premijera očekuje 2021. godine, a koliko su zaljubljeni potvrđuju svakim javnim pojavljivanjem.